AUTOMOBIL BUKTINJA NA PUTU NOVI SAD - BEOGRAD, DRUGI ZAVRŠIO U JARKU KOD UBA: Noćašnja teška nesreća i na putu Paraćin - Zaječar
Foto: Instagram Printscreen/192.rs

vozači, oprez

AUTOMOBIL BUKTINJA NA PUTU NOVI SAD - BEOGRAD, DRUGI ZAVRŠIO U JARKU KOD UBA: Noćašnja teška nesreća i na putu Paraćin - Zaječar

Crna Hronika -

BEOGRAD - Prethodno veče i noć u Srbiji, ali i ovo jutro, obeležio je niz saobraćajnih nesreća među kojima je izuzetno bila teška ona kod Batočine u blizini Kragujevca.

Jedan muškarac je poginuo, dok je osmoro povređeno u lančanom sudaru koji se sinoć nešto pre 19 časova dogodio kod Jovanovca, na državnom putu Batočina - Kragujevac. Od osmoro povređenih jedna osoba je zadobila teške telesne povrede, a sedmoro lake.

Do nezgode je došlo kada su se sudarila četiri putnička vozila i autobus.

Na licu mesta bio je veliki broj pripadnika Policijske uprave Kragujevac, Vatrogasno-spasilačke brigade i Zavoda za urgentnu medicinu.Načelnik Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu, Zoran Kočović je rekao za Radio-televizuju Kragujevac da su pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade izuzetno brzom intervencijom, izvukli i spasili šest zarobljenih osoba, dok je više od 20 putnika evakuisano iz autobusa.

Kad je reč o noći koja je za nama, teška nesreća se desila na drumu između Paraćina i Zaječara gde je jedan auto bio potpuno smrskan.

Kod mesta Bajevac nadomak Uba jedan automobil završio je u jarku...

Dok jedan auto gori kod Inđije, na putu od Novog Sada ka Beogradu

Kurir.rs/Beta/Instagram 192

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track