BIZARNA SMRT BIVŠEG PRIPADNIKA OVK: Ćerka ga mrtvog (55) pronašla u krevetu, kolika je šansa da se tako nešto dogodi (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen

sudbina

BIZARNA SMRT BIVŠEG PRIPADNIKA OVK: Ćerka ga mrtvog (55) pronašla u krevetu, kolika je šansa da se tako nešto dogodi (FOTO)

Crna Hronika -

Njegova ćerka je za Figaro rekla da je nju i njenu majku probudila pucnjava, a kada su otišle do sobe oca on je bio mrtav u njegovom krevetu

DIŽON - U francuskom gradu Dižonu, od zalutalog metka u obračunu kriminalnih bandi, ubijen je bivši pripadnik OVK iz sela Gornje Rašane kod Kosovske Mitrovice.

Vest su o pogobiji Veljia Sadikua (55), o kojoj su izvestili francuski mediji, objavili su članovi njegove porodice. Oni su na Fejsbuku napisali da je ubijen dok je spavao u svom krevetu od zalutalog metka, koji je ušao kroz prozor.

Tužilac u Dižonu saopštio je da su dve osobe koje su pucale iz automobila u bekstvu. Sadiku je pogođen metkom u svom stanu na prvom spratu, u delu grada poznatom kao „Staljingradski okrug“.

Njegova ćerka je za Figaro rekla da je nju i njenu majku probudila pucnjava, a kada su otišle do sobe oca on je bio mrtav u svom krevetu.

Ona je ukazala da je i pre par godina već bilo pucnjave ispred njihove zgrade I da su meci pogodili baš njihov stan. “Volela bih da Francuska bolje štiti svoje stanovnike. Želim da napustim Dižon”, kazala je ćerka ubijenog.

Porodica Sadiku već 14 godina živi u Francuskoj.

- On je bio kolateralna žrtva hitaca koji nisu bili namenjeni njemu, rekao je tužilac Olivije Karakoč. Ratovi za prevlast na kokainskom tržistu su česta pojava u Dižonu, ukazuju francuski mediji dodajući da su ove godine čak tri osobe poginule kao “koletaralna šteta”.

Kurir.rs/Klan Kosova/Le Figaro/Kosovo online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track