"ALO BRE, KAKAV PROBLEM VI IMATE?" Muškarac u kafiću na Vračaru napao policajca u civilu, preti mu 12 godina robije! NOVI DETALJI
Ilustracija, Foto: Printscreen/Facebook/Novi Pazar Danas

istraga

"ALO BRE, KAKAV PROBLEM VI IMATE?" Muškarac u kafiću na Vračaru napao policajca u civilu, preti mu 12 godina robije! NOVI DETALJI

Crna Hronika -

Slučaj napada na policajca A.N. u civilu, koji se dogodio prošle sedmice na Vračaru, preuzelo je Više javno tužilaštvo u Beogradu od osnovnog tužilaštva, nakon što je utvrđeno da je policajac u napadu zadobio tešku telesnu povredu, saznaje nezvanično Kurir.

Njemu je, kako se sumnja, N.P. polomio kosti leve šake, iako je znao da je reč o policijskom službeniku, pošto mu je A.N. pokazao službenu legitimaciju MUP RS.

Kako Kurir nezvanično saznaje, zbog toga će Više javno tužilaštvo u Beogradu preuzeti gonjenje osumnjičenog zbog krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti za koje mu preti od tri do 12 godina zatvora.

Više javno tužilaštvo u Beogradu
Više javno tužilaštvo u Beogradufoto: Petar Aleksić

Napad se, podsetimo, dogodio 22. novembra kada su policijski službenici PS Vračar, prilikom obilaska terena u civilnoj odeći, oko 19.30 u ulici Radoslava Grujića naišli na osumnjičenog N.P. koji im se obratio rečima “Alo bre, kakav problem vi imate".

- Nakon toga A.N. je osumnjičenom pokazao službenu legitimaciju MUP-a RS i legitimisao se rečima "policija", ali je N.P. počeo da vređa policijske sluzbenike upućujući im psovke i pretnje i istog trenutka pesnicom udario A.N. u glavu - otkriva izvor Kurira.

Kada je policijski službenih A. N. pokušao da uhapsi N. P. on mu je pružao otpor i naneo tešku telesnu povredu leve šake. Osumnjičeni je saslušan prošle sedmice.

Prema nezvaničnim informacijama, on je priznao da je napao policajca.

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

00:43

Čopor pasa napao muškarca u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track