"SINE MOJ NEMANJA, NEK TI GOSPOD BOG PODARI RAJSKA NASLEĐA": Otac i brat stradalog sveštenika se oprostili potresnim rečima!
Foto: Facebook

nesreća kod kragujevca

"SINE MOJ NEMANJA, NEK TI GOSPOD BOG PODARI RAJSKA NASLEĐA": Otac i brat stradalog sveštenika se oprostili potresnim rečima!

Crna Hronika -

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko 18.50 sati u mestu Botunje, na državnom putu od Batočine prema Kragujevcu, poginuo je sveštenik Braničevske eparhije Nemanja Veličković (33), a na društvenim mrežama su se od njega oprostili otac i brat, kao i brojni prijatelji.

- Moj sin sveštenik Nemanja danas 26.novembra u popodnevnim časovima, izgubi svoj mladalački život u saobraćajnoj nesreći kod Kragujevca. Sine moj nek mi te čuvaju anđeli... Neka ti Gospod Bog podari rajska nasleđa - napisao je Nemanjin otac uz fotografiju sina.

Kragujevac, Nemanja Veličković
foto: Facebook

Nemanjin brat objavio je vest o njegovoj pogibiji i stavio 3 slomljena srca, dok su se komentari na ovu objavu samo nizali.

- Četiri godine delili smo školslu klupu dovoljno da znam kakav si drug i čovek bio, neka ti je laka zemlja; Anđele prerano si otišao, počivaj u miru, iskreno saučešće.. Ne mogu da verujem, ne mogu - samo su neki od potresnih komentara.

Kako smo pisali o Nemanji svi imaju samo reči hvale, a komšije kažu da je njegovom pogibijom celo selo zavijeno u crno, a kako saznajemo poginuo je na praznik Sv. Jovana Zlatoustog, koji je i velika slava u tom kraju.

Nemanja je, da podsetimo, bio za volanom jednog od automobila koji su učestvovali u stravičnom lančanom sudaru, poginuo je na licu mesta.

Ono što je šokiralo parohijane pokojnog Nemanje je da je na svom Fejsbuku samo dan pre tragedije objavio članak pod naslovom: “Šta se dešava posle smrti?”

- Kao da je naslutio tragediju ovim statusom. Tuga - rekla nam je komšinica Veličkovićevih

Kurir.rs / D.A. - A.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track