IDENTIFIKOVANI GLAVNI AKTERI TUČE U NOVOM SADU: Jedan gurnuo devojku, usledilo pesničenje! Policija podnosi prijave protiv dvojice
Foto: Instagram/nsuzivo.rs

IDENTIFIKOVANI GLAVNI AKTERI TUČE U NOVOM SADU: Jedan gurnuo devojku, usledilo pesničenje! Policija podnosi prijave protiv dvojice

Crna Hronika -

Jutros je u ulici Branka Bajića u 7.30 časova u Novom Sadu došlo je do tuče između dva momka. Na video-snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se kako se žena i jedan muškarac raspravljaju, a onda je on u jednom trenutku gura i ona pada na pod.

Tada mu prilazi drugi muškarac zadaje nekoliko udaraca, a ovaj mu vraća.

Iako slučaj nije prijavljen policiji, Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu su operativnim radom, identifikovali učesnike i o događaju obavestili nadležnog javnog tužioca.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće prekršajne prijave protiv Novosađanina (35) i tridesetdvogodišnjaka sa područja Čajetine, zbog sumnje da su učinili prekršaj učestvovanje u tuči.

Policija odmah krenula u potragu za akterima

Prema rečima našeg izvora, tuča dvojice muškaraca na ulici u Novom Sadu, gde je devojka pokušavajući da ih razdvoji završila na asfaltu, nije prijavljena novosadaskoj policiji, ali su oni kako Kurir saznje, nakon objavljenog snimka na društvenim mrežama, počeli da tragaju za akterima događaja.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track