"GLAVA MU JE BILA ISEČENA, TO NIKAD NISAM VIDEO" Tast ubijenog Perice opisao užas koji je zatekao na njivi:Sukob počeo zbog STOKE?
Foto: Printscreen/Facebook

"GLAVA MU JE BILA ISEČENA, TO NIKAD NISAM VIDEO" Tast ubijenog Perice opisao užas koji je zatekao na njivi:Sukob počeo zbog STOKE?

Crna Hronika -

Telo Perice Taricića (46) kojeg je, kako se sumnja, ubio Dušan T. (63) kod Negotina, prema rečima njegovog tasta izgledalo je izmasakrirano, a glava mu je, kako tvrdi, bila isečena sekirom.

"Bio sam na licu mestu kada je nađeno njegovo telo, ja sam bio pozvan da ga ubacim u mrtvačka kola. Njemu je glava bila isečena na 4 mesta. Nisu dali inspektori da gledamo više. Sa rukavicama smo radili. Ubacili u mrtvačka kola. Poslat je u Negotin na obdukciju. On je masakriran, katastrofa, ja ovo nikad nisam video", rekao je on.

Naime, kako se pretpostavlja, Dušanova goveda su ušla na imanje kod Perice, što je ovom smetalo i tu je došlo do svađe koja je prešla u fizički obračun. Telo Perice Taricića nađeno je na toj njivi sa smrskanom lobanjom.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati zbog ubistva.

Dušan ima lake povrede po telu što ukazuje da se borio sa žrtvom.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Negotinu, a telo ubijenog poslato je na obdukciju koja će tačno utvrditi čime je ubijen.

Kurir.rs/Telegraf.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track