EGZEKUTORI IZREŠETALI VLADU POPA PRE 5 GODINA U KAFIĆU: Maskiran upao u lokal, iz kese izvadio HEKLER! Žrtva sedela sa ŠKALJARCEM
Foto: Sonja Spasić, Marina Lopičić

godišnjica

EGZEKUTORI IZREŠETALI VLADU POPA PRE 5 GODINA U KAFIĆU: Maskiran upao u lokal, iz kese izvadio HEKLER! Žrtva sedela sa ŠKALJARCEM

Crna Hronika -

Vladimir Popović (43) zvani Vlada Pop, ubijen je pre tačno pet godina u jednom beogradskom kafiću dok je sedeo za stolom, a jedan gost je od te rafalne paljbe ranjen.

Pa da podsetimo, maskirani egzekutor je tog 1. decembra 2018. godine oko 22 sata, ušao u lokal u Ulici vojvode Šupljikca na Crvenom krstu, planski prišao stolu i izrešetao žrtvu.

ubijeni vladimir popović zvani vlada pop
ubijeni vladimir popović zvani vlada popfoto: Marina Lopičić

- Kobnog dana Popović je sedeo u kafiću, kada je na vrata sasvim mirno ušetao maskirani napadač, dok ga je saučesnik čekao ispred. U ruci mu je bila crvena kesa, a kada se približio Popovom stolu iz kese je izvadio "hekler" i počeo da puca - podseća izvor i dodaje:

- U lokalu je bilo opsadno stanje kada je počela rafalna paljba, gosti nisu znali šta ih je snašlo. Nakon pucnjave napadač je užurbano krenuo kao izlazu kafiću, dok je teško povređeni Popović sav krvav i ošamućen ustao i uputio se ka vratima lokala.

Kako smo tada izveštavali, Popović je na pragu lokala takođe izrešetan.

lokal u kom je ubijen vladimir popović, zvani vlada pop
lokal u kom je ubijen vladimir popović, zvani vlada popfoto: Sonja Spasić

- Međutim, iako je Vlada Pop pokušao da ustane i da se obračuna sa svojim napadačima to nije uspeo, jer ga je drugi napadač koji je čekao egzekutora u "audiju" izrešetao i overio na ulazu kafića.

Kako je Kurir ranije pisao, Popović je ubrzo preminuo, a njegove ubice pobegle su u automobilu marke "audi".

- Ko je i zašto ubio Vladu Popa i dalje nije poznato, a za njegovim egzekutorima, kao i naručiocem ubistva i dalje se traga - kaže izvor iz istrage i dodaje da je Popović u vreme ubistva bio na merama policije.

nakon ubistva bilo opsadno stanje
nakon ubistva bilo opsadno stanje foto: Sonja Spasić

- Popović je navodno te večeri bio u društvu Miloša Nilovića, zvanog Runje, pripadnika "škaljarskog klana" koji je tada izbegao smrt i to bukvalno za sekundu jer je otišao do toaleta.

Prijatelji Vladimira Popovića, posle njegove likvidacije naveli su da je on građevinski investitor i otac četvoro dece. Tvrdili su da je bio dobar čovek i da nije pomogao samo onom do koga nije stigao.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track