KAMERE SNIMILE UNUKA POSLE JEZIVOG ZLOČINA U ZMAJEVU Ubio babu i dedu, pobegao, pa se vratio 6 sati posle: Imao je samo jedan cilj
Foto: Kurir.rs/S.S.

KAMERE SNIMILE UNUKA POSLE JEZIVOG ZLOČINA U ZMAJEVU Ubio babu i dedu, pobegao, pa se vratio 6 sati posle: Imao je samo jedan cilj

Crna Hronika -

Marko P. uhapšen je 13. jula 2022. godine u šumi na Vršačkom bregu u Vršcu, ali sekira kojom je počinjeno dvostruko ubistvo nije pronađena.

Marku P. (29) iz Zmajeva krajem decembra počinje suđenje, nakon optužbi da je u julu prošle godine, ubio dedu Dragana Manojlovića i babu Zoru Dakić.

Završeno je antropološko veštačenje koje je ujedno i neoboriv dokaz na sudu protiv optuženog.

- Na jednom snimku se vidi kako muškarac tog 5. jula 2022. godine oko 14 sati napušta kuću. Međutim, pojavljuje se šest sati kasnije i iz nje iznosi sekiru koju stavlja u "dačiju" Dragana Manojlovića i odlazi. Završeno je veštačenje koje je pokazalo da ta osoba po svim karakteristikama na licu, telu i kretanju odgovara optuženom Marku. To će ujedno biti i jedan od dokaza tužilaštva u ovom dvostrukom ubistvu - kaže sagovornik blizak istrazi.

Zmajevo, unuk, ubistvo, Dvostruko Ubistvo, Marko Polovina, Dragan M., Zora D.
foto: Printscreen/Facebook

Inače, u dom Manojlovića vratio se kako bi uklonio dokaze.

Podsećanja radi, Marko P. uhapšen je 13. jula 2022. godine u šumi na Vršačkom bregu u Vršcu, ali sekira kojom je počinjeno dvostruko ubistvo nije pronađena.

U tužilaštvu je o zločinu do sada ćutao.

Dvostruko ubistvo dogodilo se 5. jula,a policija je tela Dragana Manojlovića i njegove sestre od ujaka Zore Dakić našla sledećeg dana. Na telima brata i sestre bile su vidljive rane od oštog predmeta.

Inspektori su odmah nakon zločina raspisali potragu za Manojlovićevim unukom Markom P.

Sumnja se da je motiv zločina koristoljublje.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja