"PUTUJTE SA ANĐELIMA JER STE I SAMI BILI ANĐELI" Prijatelji se opraštaju od tragično nastradalih Nešića: Bili su srećni
Foto: Pritnscreen/Facebook, Kurir.rs/M.S.

"PUTUJTE SA ANĐELIMA JER STE I SAMI BILI ANĐELI" Prijatelji se opraštaju od tragično nastradalih Nešića: Bili su srećni

Crna Hronika -

Tela supružnika Igora (41) i Brankice Nešić (38) pronađena su u kući u kojoj su živeli u Nišu, a kako se sumnja, tragediju je izazvao šporet na plin koji su uključili da bi se ogrejali. Neutešna porodica i prijatelji opraštali su se od stradalog para, a potresne poruke na društvenim mrežama samo se nižu.

"Putujte sa anđelima jer ste i sami bili anđeli na zemlji. Zauvek ću vas pamtiti kao dobre i iskrene prijatelje. Sada ste daleko iznad oblaka zajedno, rano ste otišli duše mile. Nadam se da ćemo se u novom životu opet sresti mlade duše. Prerano ste otišli, iznenada i bez pozdrava. Počivajte u miru", napisala je prijateljica stradalog bračnog para.

Prema rečima komšija bračni par se pre par godina venčao i imali su velike planove za budućnost.

"Bili su srećni, izgledalo mi je da se vole. Velika tragedija, nismo mogli ni da zamislimo da ovako nešto može da se desi. Tuga", navodi komšija.

Vrata njihove sobe bila su zatvorena, a rerna otvorena da bi više toplote ušlo u sobu.

"Kada je opao nivo plina u boci ispod određene granice, on nije mogao više da se koristi u šporetu za zagrevanje jer je potenciometar bio okrenut na maksimum pa je došlo do curenja plina", navodi izvor.

Brankica Nešić, Igor Nešić, Niš, nastradali
foto: Printscreen/Facebook

"Nisu se odazivali"

Mrtvog sina i snaju pronašao je Igorov otac Miroslav Nešić kada je ušao u sobu.

"Kad sam ušao kod njih u sobu video sam da Igoru visi ruka pored kreveta. Noga je bila isto pored kreveta. Dozivao sam ga: 'Igore, Igore'. Nije reagovao. Njegova supruga je ležala pored. Priđem, pipnem ga po licu, bio je hladan. Pokušao sam veštačko disanje, ali nije reagovao. Ohladio se načisto", ispričao je Miroslav.

Lekari Hitne pomoći nažalost su mogli samo da konstatuju smrt.

Miroslav kaže da se Igor oženio pre tri godine, i da je uzimao kredit u nameri da reši stambeno pitanje sa suprugom, ali da je iznenadna smrt prekinula sve planove.

Ukućani ništa nisu osetili

U drugoj sobi se nalazio Igorov brat, ali ništa nije osetio kao ni otac ni majka koji su bili u kući.

U niškoj policiji je kratko potvrđeno samo da su tela dve osobe - muškarca starog 41 godinu i žene stare 38 godina, nađeni u stambenom objektu u kojem su živeli.

"Obavešteno je Više javno tužilaštvo u Nišu. Policija je preduzela sve mere i radnje iz njene nadležnosti. Nema sumnjivih okolnosti", potvrđeno u Policijskoj upravi u Nišu.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track