OCU POZLILO KAD JE UGLEDAO MRTVE SINA I SNAJU: Užasni detalji tragedije u Nišu, muž i žena Tiktokeri se ugušili u svom krevetu!
Foto: Kurir.rs/M.S.

TUGA

OCU POZLILO KAD JE UGLEDAO MRTVE SINA I SNAJU: Užasni detalji tragedije u Nišu, muž i žena Tiktokeri se ugušili u svom krevetu!

Crna Hronika -

Igor Nešić (41) i njegova supruga Branka (38) preminuli su u svom domu, a Igorov otac ih je pronašao mrtve u krevetu

Ogromna tragedija dogodila se u niškom naselju Branko Bjegović gde su u toku noći u snu umrli supružnici Igor (41) i Branka Nešić (38), inače poznati Tiktokeri. Pretpostavlja se da su se Nešići ugušili tokom noći od trovanja plinom, koji su koristili za grejanje i kuvanje.

Tragedija se dogodila 27. novembra, a tela je u sobi pronašao Igorov otac, kada je oko podneva nakon obavljenog posla u gradu došao kući.

Borili se za potomostvo

Velika tragedija pogodila je domaćinstvo u kom su Igor i Branka živeli s njegovim ocem i bratom Sašom koji im je svakodnevno pomagao. Branka je bila domaćica, a Igor je radio preko posredničke firme u okviru Duvanske industrije Niš. Kuća u kojoj su živeli je u izgradnji, tek stavljena pod krov, u hodnicima su još građevinski materijali. Nakon tri godine braka bili su rešeni da imaju porod, pa su se odlučili i da probaju s vantelesnom oplodnjom. U njihovoj Zejtinličkoj ulici kažu da je među njima dvoma bila iskrena i velika ljubav.

Brankica Nešić, Igor Nešić, Niš, nastradali
foto: Printscreen/Facebook

Igorov brat Saša je za Kurir ispričao da su njegovi brat i snaja spavali jedno pored drugog u svojoj sobi i tako preminuli.

- Bio sam na poslu kada se to dogodilo. Oni su se odlučili da svoju sobu greju na šporet na kome su i kuvali, a on je na plin. Boca je do vrha bila napunjena par dana pre tragedije. I sada, sistem je tako izgleda napravljen, da boca kada je puna emituje toplotu kroz rernu koja je tom prilikom otvorena. I to greje odlično, ali kada se količina plina u boci smanji, onda krene da pušta plin u rerni. I samim tim gas izlazi napolje. Oni su spavali i tako se dogodila tragedija. Taj šporet na plin je skoro kupljen - objašnjava Saša i dodaje da je možda nesreća mogla da se izbegne da se neko od njih dvoje probudio usled jakog mirisa plina.

- Mene je tog dana u mojoj sobi otac probudio pre sedam sati da idem na posao i ja nisam ni ulazio u njihovu sobu. Otac je u osam sati ujutru ustao da ode po šećer i onda je otišao da radi negde. Ni on nije hteo da ih budi, pa nije ulatio u njihovu sobu. Kada se vratio oko podne, seo je da jede, ali bilo mu je čudno što je tolika tišina u kući. Otišao je do njihove sobe i kada je video da ne daju znake života, strašno mu je pozlilo. Pozvana je Hitna pomoć, policija, forenzičari su radili svoj posao - priča neutešni Igorov brat Saša.

Bili su sjajni

Prema njegovim rečima, Branka i Igor su bili stvoreni jedno za drugo. - Otac i ja smo im nedavno predlagali da se greju na šporet na drva, ali njih dvoje su rekli "ovako na plin je ekonomičnije i čistije", tako da smo to ispoštovali. O tom plinu i grejanju je isključivo Igor brinuo. Igor i Branka su bili sjajan bračni par. Ja sam radio pri vojsci pa sam dao otkaz kako bi se vratio ovde da radim i podigao sam kredit da postavimo krov, panele i drugo na kući -objašnjava Saša.

1 / 6 Foto: Kurir.rs/M.S.

Igorov brat kaže da je bio užasnut kada je došao kući s posla i saznao za porodičnu tragediju jer mu otac nije javio, verovatno da se mnogo ne uznemiri zbog bratovljeve smrti. Igor i Branka su zajedno sahranjeni 29. novembra.

Oproštajne poruke

Dargi naši ljudi, počivajte u miru

Ljubav Igora i Branke prepričavali su i njihovi prijatelji koji su zanemeli kad su čuli tragičnu vest. Oproštaji na društvenim mrežama posvećeni supružnicima samo se nižu.

- Počivajte u miru dragi naši ljudi! Široko vam nebesko carstvo. Neka vas anđeli čuvaju na nebu - samo su neki od brojnih oproštaja od bračnog para koji se skoro savkodnevno oglašavao na Tiktoku, gde su plenili svojom dobrotom, spontanošću i osmesima.

Proslavili godišnjicu braka

Upoznali se u emisiji "Provodadžija"

Supružnici su se, prema rečima njihovih prijatelja, upoznali u popularnoj televizijskoj emisiji "Provodadžija", čija je i namena da spoji dvoje ljudi koji traže ljubav.

Igor je bio aktivan i na svom Tiktok nalogu, a bio je poznat kao Giga, gde je objavljivao razne smešne klipove, a zarad humora često je stavljao i periku kako bi svojim pratiocima bio zanimljiviji i kako bi ih razveselio.

Niš, trovanje, supružnici
foto: Pritnscreen/Facebook

Na društvenim mrežama, Igor i Branka, često su objavljivali zajedničke fotografije, a oboje su posebno voleli fotografiju sa njihovog venčanja. Kako se može videti na njihovim profilima, samo deset dana pre smrti oni su proslavili godišnjicu braka.

Kurir.rs / Marko Smiljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track