"ODAVNO JE NAJAVLJIVAO DA ĆE UBITI SINA": Jezivi detalji krvoprolića u Kaluđerici, Nebojšin brat uplakan dotrčao u kuću (FOTO)
Foto: Petar Aleksić

"ODAVNO JE NAJAVLJIVAO DA ĆE UBITI SINA": Jezivi detalji krvoprolića u Kaluđerici, Nebojšin brat uplakan dotrčao u kuću (FOTO)

Crna Hronika -

Nebojša C. ubio je navodno danas svog sina Ognjena C, najverovatnije pucajući u njega iz vatrenog oružja, da bi kasnije presudio i sebi u iznajmljenom domu u beogradskom naselju Kaluđerica.

Komšije za Kurir kažu da nisu dobro poznavali ubijene.

- Oni žive u iznajmljenoj kući. Njih dvojica su tu boravila sama i nisu se ni sa kim družili - kaže jedna komšinica i dodaje:

- Nismo čuli ni policiju ni Hitnu pomoć, tek smo posle čuli da su se komšije poubijale. Jezivo! Izgleda da je došlo zadnje vreme.

1 / 8 Foto: Kurir

Kako navode komšije koje su videle policiju dodaju da je brat trčao da dođe do kuće.

- Bio je pomalo izgubljen, utrčao je tamo, a kada je izašao delovao je kako da vam kažem, kao da nije verovao da je ostao bez brata i bratanca - kaže komšija.

Inače, u tu kuću su se doselili pre pet meseci.

- Porodica je došla sa Kosova, a navodno, otac je odavno najavljivao da će ubiti sina, ali ga niko od rođaka nije shvatao ozbiljno - kaže naš sagovornik.

Kako nam je rekao radnik lokalne prodavnice svakodnevno su otac i sin tu dolazili.

- Stalno su išli zajedno kolima - rekle su komšije.

ubistvo, Kaluđerica
foto: Petar Aleksić

Ispred kuće u Kaluđerici su došla pogrebna kola, koja će prevesti beživotna tela oca i sina na Sudsku medicinu, gde će biti urađena obdukcija koja će utvrditi kako je došlo do smrti.

- Sumnja se da je Nebojša pištoljem u glavu upucao Ognjena, a potom presudio sebi - kaže jedan od naših izvora sa terena.

ubistvo, Kaluđerica
foto: Petar Aleksić

Nebojšin brat je uplakan napustio kuću u kojoj se dogodio jezivi zločin.

- Molim vas, ne mogu da pričam o svemu ovome - bilo je sve što je za Kurir rekao brat Nebojše Cakića.

Kurir.rs/B. T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track