O NJEMU NIKO NEMA LOŠU REČ DA KAŽE! Poznanik Bojana poginulog u Americi: Slao je novac svojima, sad skupljaju da dopreme telo
Foto: printscreen

tragedija

O NJEMU NIKO NEMA LOŠU REČ DA KAŽE! Poznanik Bojana poginulog u Americi: Slao je novac svojima, sad skupljaju da dopreme telo

Crna Hronika -

Bojan Petrović (36) iz Srbije tragično je izgubio život 24. novembra u jutarnjim časovima u Americi, kada je eksplodirao kamion koji je vozio. Prijatelji i poznanici skupljaju novac kako bi njegovo telo dopremili nazad u Srbiju, a kako jedan od poznanika nastardalog mladića navodi, on je otišao u Ameriku kako bi pomogao finansijski svoju porodicu.

Kako poznanik navodi, Bojan je pre nekoliko godina počeo da vozi kamion u Americi kako bi pomogao porodici.

„Bio je dobar i pošten mladić, nema ko lošu reč o njemu da kaže. Njegovi roditelji su nemi od tuge, vest o sinovljevoj nesreći ih je zatekla. On je slao novac i sestri koja je samohrana majka i pomagao joj u odgajanju deteta“, kaže sagovornik.

Dodaje da su se Bojanovi prijatelji okupili kako bi pomogli porodici da njegovo telo dopreme iz Amerike.

„Predstoje veliki troškovi pa smo se svi okupili i trudimo se da pomognemo koliko možemo. Ostalo je još oko 20.000 dolara i ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da im olakšamo tešku situaciju u kojoj su se našli“, kaže naš sagovornik i dodaje da se novac skuplja na stranini GoFundMe.

Podseimo, Bojan je poginuo u jutarnjim časovima 24. novembra, kada je u prikolicu njegovog kamiona udarilo drugo vozilo, usled čega je došlo do prevrtanja kamiona i eksplozije.

Prema rečima portparola policije, žena (39) koja je vozila automobil „nisan altima“ je iz nepoznatog razloga zakačila zadnji desni deo Bojanove prikolice.

Kamion je poleteo i udario u betonsku bankinu, nakon čega se prevrnuo na krov i zapalio.

U toku je istraga o čitavom slučaju, a porodica stradalog Bojana sada pokušava da prikupi novac kako bi mogli da njegovo telo vrate u Srbiju i sahrane ga.

(Kurir.rs/Nova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track