PLATIO LEKARU DA MU UBIJE ŽENU! Bivši Pacolijev savetnik uhapšen jer je NARUČIO UBISTVO SUPRUGE: Ovako je sve pokušao da sakrije
Foto: Printscreen YT

novi detalji jezivog zločina

PLATIO LEKARU DA MU UBIJE ŽENU! Bivši Pacolijev savetnik uhapšen jer je NARUČIO UBISTVO SUPRUGE: Ovako je sve pokušao da sakrije

Crna Hronika -

Policija tzv. Kosova uhapsila je bivšeg savetnika Bedžeta Pacolija Naima Murseljija zbog sumnje da je umešan u ubistvo svoje supruge Ljiridone Murselji, prenosi Indeks onlajn.

Policija je u koordinaciji sa tužilaštvom takozvanog Kosova izvršila pretres na dve odvojene lokacije u Đakovici i tom prilikom su uhapšena dva lica,navedeno je u saopštenju.

Naim Murselji, Ljiridona Murselji
foto: Printscreen YT

Kako su naveli, pored Murseljija, uhapšena je još jedna osoba osumnjičena za ubistvo Ljiridone Murselji. Izvršilac je posle današnjeg hapšenja priznao policiji da je ubistvo naručio suprug ubijene.

Koha dodaje, pozivajući se na neimenovane izvore, da je lekar opšte prakse, koji se sumnjiči da je izvršio ubistvo, priznao policiji zločin i rekao da ga je platio Naim Murselji.

Pacoli: "Strašan i sablasan čin"

Nakon hapšenja oglasio se i Pacoli, koji je na Fejsbuku naveo da je šokiran zbog ubistva i poručio da ko god stoji iza "ovog strašnog i sablasnog čina" mora da bude izveden pred lice pravde i dobije maksimalnu kaznu.

Naim Murselji, Ljiridona Murselji
foto: Printscreen YT

Policija je u naknadnom saopštenju navela da se ubistvo dogodilo u sredu uveče oko 20.20 časova u jednom od predgrađa Prištine te da su lekari Hitne pomoći na licu mesta zatekli osobu u automobilu bez znakova života. Lekarska ekipa je konstatovala smrt nastradale,navedeno je u saopštenju u kome se dodaje da je ubistvo izvršeno iz vatrenog oružja.

Osnovno tužilaštvo u Prištini potvrdilo je da su dve osobe uhapšene, među kojima je suprug ubijene, nakon slučaja koji je prvobitno okarakterisan kao "pljačka koja je rezultirala ubistvom". Prištinski mediji u četvrtak su objavili da je Ljiridona Murselji ubijena nakon pucnjave u automobilu, u kojem je bila sa porodicom.

Kurir.rs/mediji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track