BEBA NIJE PALA S VISINE I NIJE SLOMILA VRAT Osmomesečni dečak iz okoline Žitišta preminuo iznenada, majka neće krivično odgovarati
Ilustracija, Foto: S. U.

istraga

BEBA NIJE PALA S VISINE I NIJE SLOMILA VRAT Osmomesečni dečak iz okoline Žitišta preminuo iznenada, majka neće krivično odgovarati

Crna Hronika -

Da je osmomesečni dečak iz banatskog sela Torak kod Žitišta preminuo u porodičnoj kući, policiji je prijavljeno u ponedeljak, 27. novembra, nešto pre devet sati. To je Kuriru potvrđeno u Policijskoj upravi u Zrenjanin.

- Patrola je po prijavi izašla na lice mesta, a o ovom slučaju su obavešteni zrenjaninsko Više javno tužilaštvo i Centar za socijalni rad. Obavljen je uviđaj, a po naredbi tužilaštva telo poslato na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu. Zasad se ne sumnja na postojanje bilo kakvog krivičnog dela - rečeno nam je u policiji.

Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da se radi o takozvanoj iznenadnoj smrti i da nije tačno da je dete palo sa visine i polomilo vrat. Majka nije privedena, niti je protiv nje pokrenut bilo kakav postupak.

Podsetimo, ranije danas pojedini mediji su objavili da je osmomesečni dečak preminuo tako što je pao i slomio vrat. Navodno, kako su preneli, to se dogodilo dok je beba bila sama u kući sa bratom, a majka je navodno otišla da se kocka. Međutim, ove informacije Kuriru nisu potvrđene.

(Kurir.rs / S. U.)

Bonus video:

01:36

UBIJENA DESETOMESEČNA BEBA: Palestinci žele mir, ALI IMAJU DVA PROBLEMA! Vitorović analizira: Kako će izgledati nastavak rata?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track