MAČETOM ISEKAO DEDU SVOJE SUPRUGE! Reporterka Kurira na mestu zločina od meštana SAZNALA: Vratimo se unazad, POSTOJI PRIČA
Foto: kurir tv

kurir tv

MAČETOM ISEKAO DEDU SVOJE SUPRUGE! Reporterka Kurira na mestu zločina od meštana SAZNALA: Vratimo se unazad, POSTOJI PRIČA

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici rasvetlili su teško ubistvo izvršeno 2. decembra u dvorištu kuće u Mačvanskoj Mitrovici i uhapsili 27-godišnjeg muškarca, koji se tereti za ovo krivično delo.

Sumnja se da je on te subote u ranim jutarnjim satima, mačetom isekao 72-godišnjeg Ivana Nikolića po glavi i rukama, nakon čega je čovek preminuo.

Aleksandra Dražić, novinarka Kurira, prenela je gledaocima Kurira šta se dogodilo tog kobnog dana i ko je osumnjičeni za ovaj zločin.

- O ovom slučaju, a to je da je uhapšen 27-godišnji mladić. Kako smo nezvanično saznali, on je sa teritorije Sremske Mitrovice. Ono o čemu se još priča po Mačvanskoj Mitrovici, ali još uvek nije potvrđeno, jeste da su ubijeni muškarac i osumnjičena osoba u rodbinskim vezama, tačnije da je u pitanju suprug njegove unuke - rekla je Dražić.

Može samo da se nagađa šta je dovelo do ovog tragičnog događaja.

- Ukoliko se vratimo samo nekoliko dana unazad kada se dogodila ova tragedija, mi smo bili na licu mesta veoma brzo, nekoliko sati nakon toga, i imali smo priliku da razgovaramo sa suprugom ubijenog Ivana. Ona nam je tada rekla na licu mesta da iz kuće fali određena količina novca, pa je zbog toga posumnjala na provalnika - saznala je Dražić.

02:01

MAČETOM ISEKAO DEDU SVOJE SUPRUGE: Reporterka Kurira na mestu zločina od meštana SAZNALA: Vratimo se nekoliko dana, POSTOJI PRIČA

U daljem razgovoru sa meštanima sela saznala je sledeće:

- Kako smo dalje razgovarali sa meštanima sela, između njih postoji priča koja se zaista odnosi na ovu provalu, međutim, niko ne potvrđuje da su žrtva i napadač bili u stvari u lošim odnosima nisu imali takve podatke koje bi podelili s nama - rekla je Dražić i istakla:

Sve što sam ja sada iznela su nezvanični podaci, nezvanične informacije, i svakako će se dalje saznati više detalja o ovoj strašnoj tragediji koja je potresla ne samo ovaj kraj, nego i mnogo šire. Mi smo pratili ovaj događaj od subote i ono što smo još mogli saznati, a što je sama policija potvrdila, jeste da će muškarac koji je lišen slobode biti priveden nadležnom javnom tužilaštvu. On se nalazi u pritvoru.

Kurir.rs T.M.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

03:48

SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U MAKEDONIJI POTRESLO REGION! Reporter Kurira traži vezu između dva ubistva: OVO DODATNO ZABRINJAVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track