PREMINULA ŽENA KOJOJ JE ZORAN IZ KRUŠEVCA PUCAO U GLAVU: Nju ranio, suprugu i sebe ubio, borila se 23 dana ali nije bilo spasa
Foto: Facebook

teške vesti iz kc niš

PREMINULA ŽENA KOJOJ JE ZORAN IZ KRUŠEVCA PUCAO U GLAVU: Nju ranio, suprugu i sebe ubio, borila se 23 dana ali nije bilo spasa

Crna Hronika -

"Sredio sam ih obe, a sad je red na mene", bile su reči koje je pokojni Zoran navodno rekao ocu preko telefona

BEOGRAD/NIŠ - I.K. (44) umrla je u Kliničkom centru u Nišu nakon 23 dana borbe za život, potvrđeno je za Kurir.

Podsetimo, Zoran R. (54) iz Kruševca je u ponedeljak, 13. novembra, najpre ranio I. K. (44), koja mu je bila prijateljica, da bi potom ubio svoju suprugu, a onda i počinio samoubistvo.

On je prešao više od 80 kilometara, a njegova vožnja po kruševačkim naseljima i selima trajala je oko dva sata.

Zoran je krenuo iz naselja Rasadnik u Kruševcu. Noć je proveo u Ivaninom stanu. Rano ujutru su se posvađali, a onda je Ivana krenula na posao.

Međutim, Zoran je izašao za njom i uperio pištolj u nju na oko 200 metara od zgrade. Iako ga je molila da se smiri, Zoran je Ivani pucao u glavu i teško je ranio. Potom se hladnokrvno okrenuo i otišao, ostavivši je u lokvi krvi, misleći da ju je ubio.

Seo je u automobil i uputio se ka kući u selu u kom je bila njegova supruga. I dalje nije poznato da li je po suprugu otišao u selo Stragari ili ju je sreo na putu između sela Kukljin i Jasika. Ono što se zna je da ju je ubio upravo na tom putu i njeno telo ostavio u jarku u blizini kamenoloma, pored puta oko kog se ne nalazi ništa osim šume.

Vratio se u vozilo i pozvao oca da se nađu. Isprva mu nije rekao šta je uradio. Našli su se na njivi u blizini sela Velika Drenova. Zoran je dao ocu potvrde o tome kome šta duguje. Njegov otac je potom traktorom krenuo ka Milutovcu, dok ga je Zoran pratio automobilom. Čovek se u jedno momentu okrenuo i video da je Zoran zaustavio automobil i da telefonira. Odmahnuo mu je rukom da nastavi dalje.

Nedugo potom, Zoranovom ocu je zazvonio telefon. Zvao ga je sin.

- Sredio sam ih obe, a sad je red na mene - bile su reči koje je Zoran navodno rekao ocu preko telefona.

Zoran je u tom momentu bio u automobilu između sela Milutovac i Stragari. Njegov otac je u daljini začuo pucanj. Dok se okrenuo i vratio, Zoran je sebi već oduzeo život.

Kurir.rs/J.S.S.)

Bonus video:

01:07

Žustra rasprava uživo u programu: Femicid, statistika ubistva i reči patrijarha koje je uvredilo žene!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track