PALO PET MAKROA U BEOGRADU! Devojke terali na prostituciju, oglašavali ih na "seksi adresaru" ZA SAT UZIMALI 120 EVRA
Foto: Shutterstock

javno tužilaštvo za organizovani kriminal

PALO PET MAKROA U BEOGRADU! Devojke terali na prostituciju, oglašavali ih na "seksi adresaru" ZA SAT UZIMALI 120 EVRA

Crna Hronika -

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, a u saradnji sa SBPOK, Odeljenja za suzbijanje trgovine ljudima i krijumčarenje ljudi, nakon višemesečnog predistražnog postupka na području Beograda sinoć je uhapšeno pet osoba zbog sumnje da su na teritoriji beograda pronalazili ženske osobe i podsticali ih na prostituciju.

- Slobode su lišeni M.T., N.U., S.L.. B. S. I M.T. zbog postojanja osnova sumnje da su izvišili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije - saopšteno je iz Javnog tužilaštva za organizovani kriminal.

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal
Javno tužilaštvo za organizovani kriminalfoto: Petar Aleksić

Pripadnici ove organizovane kriminalne grupe su, kako se navodi, u periodu od januara do 5. decembra ove godine na teritoriji Beograda pronalazili i podsticali ženske osobe na prostituciju, oglašavali prostituciju putem „Halo oglasa“, ali i na internet portalu namenjenom za pružanje seksualnih usluga www.seksiadresar.com.

- Postavljali su i ažurirali oglase sa fotografijama i oglašenim brojevima telefona angažovanih osoba, ugovarali vrstu usluge, mesto, vreme, dužinu i cenu, za šta su pribavili korist u neutvrđenom iznosu, koju su delili međusobno. Sat vremena seksualnih usluga je iznosio oko 120 evra - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Javno tužilaštvo za organizovani kriminal.

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

03:40

VISOKI DRŽAVNI SLUŽBENICI I POLICIJA SARAĐUJU SA MAKROIMA! Cveta jahting prostitucija u Crnoj Gori ŽENE NESTAJU BEZ TRAGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track