"DEČKO MI JE OVO URADIO, TUKAO ME I ZLOSTAVLJAO. RANE MI KRVARE" Ruskinja objavila uznemirijuće slike, sva je u modricama!
Foto: Printscreen/Instagram

jezivo nasilje

"DEČKO MI JE OVO URADIO, TUKAO ME I ZLOSTAVLJAO. RANE MI KRVARE" Ruskinja objavila uznemirijuće slike, sva je u modricama!

Crna Hronika -

Ruska državljanka na svom Instagram profilu objavila je jezive i uznemirujuće fotografije na kojima se može videti da je brutalno pretučena u Beogradu, a kako tvrdi nasilnik je njen bivši dečko iz Srbije.

Naime, ona je u svojim brojnim objavama na ovoj društvenoj mreži navela da je pretukao dečko Stefan u Beogradu i da je slučaj prijavila policiji. Takođe, na šokantnim slikama može se videti da ona ima brojne masnice i modrice po celom telu, a izgleda da je nasilnik, kako ona tvrdi, tukao i pesnicama po glavi pa su joj oba oka zatvorena i modra.

ruskinja pokazala brojne povrede
ruskinja pokazala brojne povredefoto: Printscreen/Instagram

Nesrećna devojka je pokazala i svoju razbijenu i krvavu usnu. Na jezivim fotografijama može se videti da devojka verovatno usled toliko nanesenih povreda trpi jake bolove.

Ona je objavila i niz totografija koje je pratila potresna poruka.

- "Volim te!" Moj bivši dečko iz Srbije mi je ovo uradio. Bacio mi je pasoše i rodni list, zlostavljao me i tukao. Pretio mi je i uzeo svu ušteđevinu, a razbio mi je i dva telefona. Imam bojne povrede i krvave rane na glavi, a zbog njega sam izgubila i posao. Takođe, nemam način na napustim zemlju, ako želite da mi pomognete na bilo koji način molim vas da proširite ovu vest. Nikad ti neću oprostiti Stefane - napisala je ova devojčica.

Ispod ove jezive objave devojka ima preko hiljadu komentara, gde su se mnogi javili kako bi joj pružili podršku uz dodatno zgrožavanje vezano za nasilje nad ženama.

ruskinja pokazala modrice i tvrdi da je dečko pretukao
ruskinja pokazala modrice i tvrdi da je dečko pretukaofoto: Printscreen/Instagram

- Ovo je zaista strašno! Devojka je modra od glave do pete... Kakav je ovo čovek i monstrum u pitanju - piše u jednom od komentara, dok u drugom stoji:

- Sva sreća da je nije ubio, ko zna čime je sve tukao, pa joj zadao ovake povrede. Devojko, glavu gore i dobro je što si nasilnika prijavila policiji. Ovaj skot treba da robija.

Inače, pretučena devojka objavila je video zapis na kome navodi da slučaj ide da prijavi policiji. Pored toga objavila je niz detalja nakon prebijanja.

- Imam potres mozga. Kosu skoro da nemam na glavu. Rane mi krvare - stoji u njenoj objavi gde se može videti da leži na krvavom jastuku navodno nakon prebijanja.

ruskinja pokazala brojne povrede
ruskinja pokazala brojne povredefoto: Printscreen/Instagram

- Izvinite što ne odgovaram ljudi, tako sam slomljena i uznemirena volim vas sve... Kasnije ću vam pisati - navela je devojka uz svoju fotografiju na kojoj se vidi da sedi na krevetu mokre kose.

Takođe, ona je u svojoj narednoj objavi navela: "Hvala vam puno svima! Volim vas i izvinite što ne odgovoram!"

Nakon ove objave ona se više nije oglašavala na svom Instagram profilu gde je inače, prati preko hiljadu ljudi.

(Kurir.rs - B. T.)

Bonus video:

01:32

POSTOJE ZLOUPOTREBE U PRAKSI Advokat o predlogu za izmenu krivičnog zakona: MUP pravi jednu grešku kada im se prijavi nasilje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track