OTKRIVENO KO JE UHAPŠEN ZBOG PUCNJAVE KOD ŠAPCA: Sumnja se da se stariji muškarac i žrtva poznaju odranije, a ovo je mogući motiv
Foto: Nenad Kostić

istraga

OTKRIVENO KO JE UHAPŠEN ZBOG PUCNJAVE KOD ŠAPCA: Sumnja se da se stariji muškarac i žrtva poznaju odranije, a ovo je mogući motiv

Crna Hronika -

Muškarac star 70 godina uhapšen je nakon pucnjave u mestu Majur kod Šapca gde je navodno, kako se sumnja, pucao u muškarca (45) iz kola u pokretu.

Pdosetimo, pucnjava se dogodila danas oko 15 sati na ulasku u mesto Majur.

- Muškarac star 45 godina ranjen je u glavu i zbog težine povreda je transportovan za Beograd, a sumnja se da se osumnjičeni muškarac, star 70 godina, sam predao policiji nakon što je ispalio više hitaca iz vatrenog oružja - navodi lokalni portal i dodaje da su i žrtva i osumnjičeni, najverovatnije iz ovog mesta i da se poznaju.

- Sumnja se da je motiv ove pucnjave nesuglasnica dvojice muškaraca od ranije - dodake se.

Kako smo već pisali, napadač je, navodno, bio u kolima kada je ispalio nekoliko hitaca u žrtvu. Jedan od tih hitaca žrtvu je pogodio u glavu i on je tom prilikom zadobio teške telesne povrede.

Očevici pucnjave su isprčali da je muškarac, pošto je pogođen hicima, izgubio kontrolu nad automobilom i da se zakucao u banderu. Na mestu pucnjave poloicija vrši uviđaj, te je saobraćaj usporen.

(Kurir.rs / Glas Podrinja)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track