TRAGEDIJA U BEOGRADU: Jedna osoba poginula na železničkoj stanici
Foto: Nebojša Mandić

TRAGEDIJA U BEOGRADU: Jedna osoba poginula na železničkoj stanici

Crna Hronika -

Danas u 17.38 sati na otvorenoj pruzi, na drugom koloseku u železničkoj stanici Pančevački most, putnički voz naleteo je na jednu osobu, koja je tom prilikom nastradala.

Osoba koja je usmrćena prilikom naleta voza nalazila se u zoni otvorene pruge, na mestu gde je zabranjeno kretanje ili prelaženje preko koloseka.

Zbog ove nesreće, pripadnici MUP-a zatvorili su za saobraćaj vozova najpre levi i desni kolosek pruge Pančevački Most – Beograd Centar, da bi u 19.38 sati za saobraćaj vozova bio otvoren tzv. levi banatski kolosek između Pančevačkog Mosta i Beograd Centra. Istraga je u toku.

Zbog ove nesreće do sada su otkazana 3 BG Voza, dok je sedam vozova čekalo na uspostavljanje saobraćaja (tri iz pravca Vukovog spomenika i četiri iz pravca Krnjače).

Infrastruktura železnice Srbije izražava saučešće porodici nastradale osobe i žaljenje zbog nesreće koja se dogodila.

I ovom prilikom Infrastruktura železnice Srbije ponovo upozorava i apeluje da se u blizini pruge poštuju propisi i signalizacija, da se ne prelazi pruga i ne kreće u blizini i po kolosecima na mestima gde je to zabranjeno, kako bi se izbegle ovakve nesreće i sačuvali ljudski životi.

Kurir.rs

Bonus video:

02:51

MAŠINOVOĐA PROŠAO KROZ CRVENO?! Novi detalji o JEDVA izbegnutoj železničkoj nesreći! Stanisavljević: Udes sprečila stručnost ljudi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track