JEDINA PREŽIVELA ŽRTVA BELIVUKOVOG KLANA PONOVO U ULOZI SVEDOKA! Na svetlost izlazi MRAČNA tajna belog mercedesa?!
Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas, Shutterstock

suđenje belivuku

JEDINA PREŽIVELA ŽRTVA BELIVUKOVOG KLANA PONOVO U ULOZI SVEDOKA! Na svetlost izlazi MRAČNA tajna belog mercedesa?!

Crna Hronika -

U Specijalnom sudu u Beogradu početak sedmice bio je rezervisan za nastavak suđenja organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Proces je nastavljen ispitivanjem svedoka koji su bili bliski klanu ili žrtvama. Više detalja donosi Nikola Vujović, novinar Kurira.

Nikola Vujović
foto: Kurir Televizija

- Suđenje je juče bilo zatvoreno za javnost, jer se kao svedok pojavilo lice koje je jedina preživela Belivukovog klana. Juče su priliku da ispituju oštećenog svedoka dobili kako branioci i advokati odbrane, tako i tužilac i sudsko veće. Inače ovo nije prvi put da je proces koji se vodi protiv Belivuka i Miljkoivća zatvoren. Isto je bilo kada se oštećeni svedok pojavio prvi put.

A u ponedeljak se govorilo o ubistvu Zdravka Radojevića, kada je dosta pažnje posvećenom misterioznom belom mercedesu:

01:31

JEDINA PREŽIVELA ŽRTVA BELIVUKOVOG KLANA PONOVO U ULOZI SVEDOKA! Na svetlost izlazi MRAČNA tajna belog mercedesa?!

- U ponedeljak je tema bila ubistvo Zdravka Radojevića, tačnije pojavila su se dva svedoka koji su bili njegovi prijatelji. Oni su komentarisali o luksuznim automobilima koji su upleteni u ovaj slučaj, tačnije govorili su o belom Mercedesu G klase koji je prelazio iz vlasništva u vlasništvo. Govorilo se da je kupljen, prodat, zatim da je potpisan ugovor o poklonu kao otplata na račun određenog duga prema zelenašima. Danas je pauza u suđenju Miljkoviću, Belivuku i ostalim članovima njegove grupe, ali se suđenje nastavlja već sutra.

Kurir.rs/M.V.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:39

Veljko Belivuk i Marko Miljković upadaju u hotel

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track