"DAO SAM TI SVOJE SRCE ALI NE MISLI NA ... MENE" Ovo je Bujar s Kosova i njegova poslednja poruka pred ubistvo trudne Vanese VIDEO
Foto: tik tok printscreen

ubistvo koje je potreslo italiju

"DAO SAM TI SVOJE SRCE ALI NE MISLI NA ... MENE" Ovo je Bujar s Kosova i njegova poslednja poruka pred ubistvo trudne Vanese VIDEO

Crna Hronika -

Njih dvoje su bili u vezi oko godinu dana, nakon čega se Vanesa vratila partneru s kojim ima jednog sina, a bila je i u trećem mesecu trudnoće u trenutku ubistva

Bujar F. (41), Albanac sa Kosova, bio je nedaleko od svog doma kada je u utorak uhapšen zbog ubistva trudne Vanese B. u Italiji.

Strahovalo se da je Fandaj nakon ubistva prešao granicu između Italije i Slovenije, ali je ipak pronađen u blizini svoje kuće u Altivoleu.

Albanac sa Kosova je po zanimanju građevinski moler i ima molersku firmu. On je bio u vezi sa Vanesom oko godinu dana, nakon čega su raskinuli.

Snimak s mesta zločina

Vanesa, koja je radila u supermarketu Eurospin, vratila se svom mužu Nikoli Skapinelo (28) u leto. Sa njim ima 4-godišnjeg sina, a Vanesa je u trenutku ubistva bila u trećem mesecu trudnoće.

Poslednja poruka na Tik Toku pred krvavi pir

"Dao sam ti svoje srce, ali ne misli na j*****g mene", glasila je poslednja poruka muškarca Vanesi pred krvavi pir, prenose italijanski mediji.

Nakon što su raskinuli, Fandaj ju je uhodio, pratio na posao i pretio. Navodno joj je rekao da ima njene intimne snimke i da će ih pokazati njenom suprugu.

Vanesa i Nikola su ga 25. oktobra prijavili za uhođenje. Dva dana kasnije, 27. oktobra, policija je pretresla njegovu kuću i zaplenila tri telefona. Prema pisanju Republike, nakon pretresa se smirio. Tužilaštvo je naložilo pribavljanje njegovih telefonskih zapisa kako bi imali dokaze o uhođenju. Ali od policijskog komesara niko nije tražio akciju.

Fandaj je u utorak provalio u njenu kuću i ubio je. Vanesu je nekoliko puta udario u lice i izbo najmanje sedam puta. Policija je navodno žrtvu pronašla ispod stepeništa u lokvi krvi.

Bujar Fandaj, Italija, ubistvo, trudna, trudnica, trudna Vanesa, Trevizo
foto: Tik Tok Printscreen

Do zločina je došlo negde između 11.30 i podneva. Njeno telo je pronašao njen suprug nakon povratka sa posla. Fandaj je trenutno u pritvoru i brani se ćutanjem.

Kurir.rs/Telegraf/Il Leggo.it/Prenela: SĐP

Bonus video:

02:51

UDARAO ŽENU STOLICOM I IŠČUPAO JOJ PRAMEN KOSE! Koordinatorka iznela koliko se DECE trenutno nalazi u sugurnoj kući! ZASTRAŠUJUĆE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja