OBJAVIO ČUDNU SLIKU I POZVAO POLICIJU! Vanesin ubica imao SUROV PLAN, ali je napravio KOBNU GREŠKU
Foto: Facebook

novi detalji

OBJAVIO ČUDNU SLIKU I POZVAO POLICIJU! Vanesin ubica imao SUROV PLAN, ali je napravio KOBNU GREŠKU

Crna Hronika -

Bujar F. (41), Albanac sa Kosova, bio je nedaleko od svog doma kada je u utorak uhapšen zbog ubistva trudne Vanese B. u Italiji.

Najpre je na Instagramu objavio stori sa fotografijom raskrsnice za Sloveniju, pa je čak pozvao policiju, a potom izvukao SIM karticu iz mobilnog telefona kako ne bi mogao biti lociran.

„Ja sam ubio tu ženu, sutra ću se predati policijskoj stanici“, rekao je pre nego što je spustio slušalicu, da bi potom ponovo nestao.

Rekonstrukcija zahvaljujući Vhatsapp porukama

Tužilaštvo Treviza, zahvaljujući radu karabinjera Operativnog odeljenja pronašlo je snimak jedne kuće u blizini žrtvine koji je ovekovečio ubicu dok dolazi na biciklu sa torbom preko ramena. Unutar torbe nalazi se čekić kojim će se razbiti francuski prozor i dva korišćena noža, od kojih je jedan korišćen za napad na trudnu Vanesu. Žena je bila sama kod kuće. Njen četvorogodišnji sin je bio u vrtiću, a njen partner na poslu. Na poslednju poruku na Vacapu odgovara u 11.21.

Prema istražiteljima, provala se dogodila ubrzo nakon toga, a na poruku u 11.47 nema odgovora.

Poslednja poruka na Tik Toku pred krvavi pir

"Dao sam ti svoje srce, ali ne misli na j*****g mene", glasila je poslednja poruka muškarca Vanesi pred krvavi pir, prenose italijanski mediji.

Vanesu je nekoliko puta udario u lice i izbo najmanje sedam puta. Policija je navodno žrtvu pronašla ispod stepeništa u lokvi krvi.

Njeno telo je pronašao njen suprug nakon povratka sa posla. Fandaj je trenutno u pritvoru i brani se ćutanjem.

Kurir.rs/repubblica.it

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track