KRIMI-PORODICA! BOMBONICA PAO SA ŽENOM, ZETOM I SESTRIĆEM: Mladenovčani bruje o hapšenju prevaranata! VELIKE PARE BILE U IGRI
Milan Dimitrijević Bombonica, Foto: Privatna Arhiva

novi detalji

KRIMI-PORODICA! BOMBONICA PAO SA ŽENOM, ZETOM I SESTRIĆEM: Mladenovčani bruje o hapšenju prevaranata! VELIKE PARE BILE U IGRI

Crna Hronika -

Od 18 osumnjičenih za prevaru u privredi i pranje para, njih troje su članovi uže familije Milana Dimitrijevića (36) iz Mladenovca

Mladenovčanin Milan Dimitrijević (36), poznatiji pod nadimkom Bombonica, uhapšen je prošle nedelje po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da je sa još 18 osoba počinio krivična dela prevaru u privredi i pranje novca! Kako Kurir saznaje, od 18 Bombonicinih saradnika, njih troje su članovi njegove uže porodice - žena u osmom mesecu trudnoće, sestrić i zet!

Računi i uplate

Inače, kao organizator ove kriminalne grupe označena je Dimitrijevićeva supruga Sanja D. (33), dok su članovi sestrić Filip R. (21) i zet Srba M.

Dimitrijević sa ženom Sanjom, sestrom i zetom Srbom
Dimitrijević sa ženom Sanjom, sestrom i zetom Srbomfoto: Privatna Arhiva

- Članovi Bombonicine porodice su inače jako bliski. O tome svedoče i fotografije na njihovim društvenim mrežama, na kojima se vidi da su često zajedno na raznim okupljanjima. On je posebno blizak sa svojom sestrom, čiji su muž i zet uhapšeni. O njihovoj posebnoj vezi govori i podatak da su se Milan i Sanja venčali istog dana kad i njegovi sestra i zet Srba - kaže nam poznanik ove porodice iz Mladenovca.

Kako dodaju oni koji poznaju Dimitrijevića, niko nije iznenađen što je baš sa svojom familijom razrađivao "biznis ideje".

Tetovaže

"Samo Bog i porodica"

O tome koliko je Bombonica vezan za suprugu i sestru, govore i njegove tetovaže.

Milan Dimitrijević Bombonica, Sanja Dimitrijević
foto: Privatna Arhiva

- Po celom telu ima tetovaže posvećene porodici i citate koji ukazuju na to koliko im je privržen. Na levoj strani grudi ima istetovirano ime svoje seste, a na desnoj ime supruge. Na ruci mu piše: "Kad je kašika u medu oko tebe sto lica, kad si u problemu samo Bog i porodica" - kaže naš izvor.

Milan Dimitrijević Bombonica, Sanja Dimitrijević
foto: Privatna Arhiva

- Milanova žena Sanja je bila zaposlena u jednoj knjigovodstvenoj agenciji iz Beograda. Kako se sumnja, od 4. januara do 25. novembra ove godine, kreirala je naloge za elektronsko plaćanje i prikazivanjem lažnih činjenica, dovela u zabludu zaposlene u više privrednih društava iz Beograda da su platili dobavljače, poreske obaveze i obaveze za druge javne prihode, dok su oštećeni taj novac, zapravo, uplaćivali na njene lične i račune ostalih osumnjičenih. Ona je, kako se sumnja, na taj način za sebe i ostale osumnjičene pribavila protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 304.479.479 dinara - navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Svi osumnjičeni su već saslušani kod tužioca i od njih 18, samo dvoje je iznelo odbranu, a ostali su se branili ćutanjem.

- Dimitrijeviću je određen pritvor, a njegovoj ženi i jednom osumnjičenom je doređen kućni pritvor, dok će se ostali braniti sa slobode - podseća izvor.

Preko zeta u kriminal

Mladenovčani kažu da je Bombonica oduvek bio problematičan i da su ubeđeni da je zapravo on mozak ove prevare.

Bombonica sa sestrićem Filipom
Bombonica sa sestrićem Filipomfoto: Privatna Arhiva

- Verujemo da je iskoristio mesto na kome mu radi žena da lako i brzo dođe do velikog novca. Verovatno je predložio i da njegovi zet i sestrić otvore račune u banci na koje će pravareni ljudi, ne sluteći o čemu se radi, uplaćivati novac. Moguće da oni nisu ni bili svesni o čemu se tu radi. To je neka priča koja kruži ovde - pričaju nam sagovornici.

Bombonici je, prema rečima našeg izvora, Sanja druga supruga, a osumnjičeni zet je drugi muž njegove sestre.

- Osumnjičeni sestrić je sin iz prvog braka Bombonicine sestre. Inače, priča se da je njega u kriminal uveo prvi sestrin muž, s kojim je prvo počeo da vozi motore, pa dalje da tone u mutne poslove - pričaju Mladenovčani.

Predovdio grupu dilera

Drogu prodavali kod škola i kafića?!

Milan Dimitrijević se, da podsetimo, 2012. godine sumnjičio da je predvodio grupu dilera iz Mladenovca.

- Oni su se teretili da su drogu prodavali na više od 50 lokacija i to uglavnom maloletnicima. Policija je sumnjala da su narkotike nudili u blizini škola, domova zdravlja, kafića, diskoteka, trafika, a da su paketiće donosili i na adrese - podseća naš izvor.

Istragom, koja je protiv Dimitrijevića vođena pre 11 godina utvrđeno je da su dileri od njega dobijali paketiće, krili ih u štekovima, zakopavali po rupama i po pozivu prodavali.

- U svojoj kući tada je uhapšen i Dimitrijević, koji je bio spreman za bekstvo, a kod njega je nađeno 200 evra, 50.000 dinara, pasoš, 40 grama heroina i vagica za razmeravanje droge - podseća sagovornik Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track