MIGRANT U SUBOTICI KRIO SNAJPER I PREKO 500 METAKA! Policija uhapsila Avganistanca, pronađen zakopan ARSENAL ORUŽJA U ŠUMI
Foto: MUP

KURIR TV

MIGRANT U SUBOTICI KRIO SNAJPER I PREKO 500 METAKA! Policija uhapsila Avganistanca, pronađen zakopan ARSENAL ORUŽJA U ŠUMI

Crna Hronika -

U Subotici je uhapšen avganistanski državljanin, koji se sumnjiči da je član kriminalne grupe koja se bavi krijumčarenjem iregularnih migranata na teritoriji Republike Srbije.

Dopisnica Kurira, Aleksandra Orlić uključila se u jutarnji program Kurir televizije gde je otkrila najnovije informacije koje se odnose na sprečavanje iregularnih migracija na severu Srbije.

- U saradnji policijske uprave u Subotici i antiterorističke grupe, posebne jedinice za obezbeđivanje određenih ličnosti i objekata, su u zajedničkoj akciji uhapsili Avganistanca pod sumnjom da je na području Subotičke šume zakopao oružje. A ono što su pronašli jeste snajper, okvir za snajper, dve automatske puške i 568 komada municije. On se sumnjiči za nedozvoljenu proizvodnju, posedovanje, nošenje kao i promet oružja i eksplozivnih materija i upravo je pod tim krivičnim delom i priveden na 48 časova. Nakon čega će uz krivičnu prijavu biti dalje procesuiran u Višem javnom tužilaštvu u Subotici. Policija i specijalne jedinice nastavljaju rad na teritoriji Subotice kako bi otkrili i druge koji su uključeni u krijumčarenje migranata i ljudi i čitav taj proces koji se odnosi na iregularne migracije na severu Srbije - rekla je Orlić i dodala:

1 / 4 Foto: MUP

- Ono što možemo da kažemo jeste da od kraja oktobra meseca, kada je bila poslednja pucnjava u okolini Horgoša i gde je preminulo više lica. Jedinice policije jesu u Subotici i zaista ih je bilo mnogo. U poslednjih dve nedelje ih je nešto manje ako govorimo o tome da li su vidljivi, ali to ne znači da oni ne rade svoj posao i upravo ovakve akcije i rezultati dokazuju da su oni i dalje prisutni u Subotici. Tokom jučerašnjeg dana takođe na svim važnim pravcima na ulascima i izlascima iz Subotice je policija kontrolisala gotovo svako vozilo i oni su postavljeni 24 časa na tim lokacijama.

02:25

MIGRANT U SUBOTICI KRIO SNAJPER I PREKO 500 METAKA! Policija uhapsila Avganistanca, pronađen zakopan ARSENAL ORUŽJA U ŠUMI

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:19

Akcija-Iregularni migranti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track