"UMESTO DA SA NJIM SLAVE ROĐENDAN, SAD MU SPREMAJU SAHRANU": Detalji nesreće kod Šapca, sumnja se da je OVO uzrok tragedije
Foto: Tamara Trajković

tuga kod šapca

"UMESTO DA SA NJIM SLAVE ROĐENDAN, SAD MU SPREMAJU SAHRANU": Detalji nesreće kod Šapca, sumnja se da je OVO uzrok tragedije

Crna Hronika -

D. J. (20) nastradao je u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Varna kod Šapca, a da tragedija bude još veća nastradao je dve nedelje pred svoj rođendan.

Saobraćajna nesreća dogodila se rano jutros oko 4 sata kada je, kako se sumnja, usled neprilagođene brzine kretanja sleteo sa puta u kanal.

- Pretpostavlja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je automobil kojim je upravljao iz smera Tekeriša ka Šapcu izleteo iz krivine. Tom prilikom prešao je u suprotnu traku i kako se pretpostavlja udario je u kanal ali ni tu se nije zaustvio automobil je , sudeći po tragovima ponovo izašao na put isprevrtao se i ponovo je automobil upao u kanal za odvod vode. U toku prevrtanja sumnja se da je nesrećni mladić ispao iz vozila kroz zadnje staklo i da je i sam upao u kanal. Tom prilikom zadobio je povrede usled kojih je preminuo na mestu nesreće - rekao je jedan od poznanika nastradalog mladića.

Kako je rekao, nastradali mladić je iz mesta Bojića i ne zna gde je bio ali sumnja se da je uzrok jezive tragedije brzina kretanja.

- Nažalost, on je nastradao dve nedelje pre rođendana. Umesto da se oni koji su ga voleli spremaju da sa njim proslave rođendan, sada se spremaju za sahranu - rekao je jedan od poznanika nastradalog.

Ekipa hitne pomoći je samo konstatovala smrt na mestu nesreće, a uviđaj su obavili pripadnici šabačke policije i dežurni javni tužilac.

Veruje se da je D. J. bio sam u automobilu. Telo je prevezeno na obdukciju, a istragom koja je u toku biće utvrđen uzrok ove nezgode.

Kurir.rs/Informer/Preneo: M. N.

Bonus video:

01:53

KAKVI SMO TO LJUDI? Vozač poginuo nakon sudara sa autobusom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track