STUDENT MEDICINE IZVUKAO VOZAČA IZ PLAMENA Sleteo s puta kod Leskovca, vozilo u trenu postalo buktinja! Naišao u KLJUČNOM TRENUTKU
Ilustracija, Foto: Shutterstock

STUDENT MEDICINE IZVUKAO VOZAČA IZ PLAMENA Sleteo s puta kod Leskovca, vozilo u trenu postalo buktinja! Naišao u KLJUČNOM TRENUTKU

Crna Hronika -

Vozač automobila „opel vektre“ je sinoć oko 23.50 sati sleteo s puta i zakucao se u banderu u selu Zloćudovo kod Leskovca, pa se vozilo zapalilo, bukvalno, postalo za tren buktinja.

No, vozač je imao sreću budući da je u tom momentu prolazila grupa hrabrih mladića drugim vozilom, a među njima i student medicine na Univerzitetu u Nišu.

Uspeli su da delimično saniraju požar protivpožarnim aparatom, ušli u slupani i automobil, izvukli vozača, a student mu je ukazao prvu pomoć, koju stalno nosi sa sobom, dok su njegovi drugovi pozvali vatrogasce i hitni pomoć iz Leskovca.

„Naišli smo u pravom trenutku, jer, tek što smo ga izvukli i dok sam ja ukazivao pomoć, automobil je goreo u plamenu“, priča jedan od mladića za Jugmediu, koji ne želi da mu se pominje ime.

Dodaje da su povrede bile lakše.

„Iskreno, nisam imao tremu. Sve što sam učio na fakultetu primenio sam u takvoj situaciji, iako je ovo prvi slučaj da sam donosim odluku“, objašnjava ovaj mladić iz Leskovca na šestoj godini studija.

Kurir.rs/Jugmedia/Preneo: M. N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track