IVICA NAĐEN S KRPOM U USTIMA, VEZANIM RUKAMA I TEGOM PRIKAČENIM ZA TELO: Obdukcija otkriva šta se desilo s mladićem iz Prijepolja
Foto: RINA/Privatna arhiva

završena odbukcija

IVICA NAĐEN S KRPOM U USTIMA, VEZANIM RUKAMA I TEGOM PRIKAČENIM ZA TELO: Obdukcija otkriva šta se desilo s mladićem iz Prijepolja

Crna Hronika -

Obdukcijom tela Ivice Golubović (39) iz Prijepolja, koji je nestao 3. decembra, a njegovo telo pronađeno 29. decembra, utvrđeno je da na telu nije bilo drugih povreda i da je uzrok smrti utopljenje.

- Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti utopljenje. Iako je imao krpu u ustima, zavezane ruke i za telo prikačen teg, na njegovom telu nije bilo drugih povreda. To nas navodi na sumnju da je sve to sam uradio da bi se utopio i da je reč o samoubistvu – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Ivica Golubović je nestao 3. decembra i za njim su tragali vatrogasci, policija, porodica i prijatelji. Otac je svakodnevno pretraživao obale Lima. Posle 26 dana telo Ivice je pronađeno na obali Lima.

- Bavio se kriptovalutama, ali u kojoj meri još ne znamo – kažu u istrazi.

Prema izjavama oca, koji je skoro svaki dan apelovao da se traži njegov sin, Ivica je često bio za kompjuterom, pored koga su našli dva njegova telefona na dan kada je nestao. Nije poneo ni dokumenta, niti otišao na posao. Živeo je sa ocem i majko

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track