DEČAKA (12) UDARIO AUTOMOBIL NA BADNJE VEČE: Strašna nesreća u Novom Miloševu, mališan zadobio TEŠKE POVREDE
Foto: RINA

višestruki prelomi

DEČAKA (12) UDARIO AUTOMOBIL NA BADNJE VEČE: Strašna nesreća u Novom Miloševu, mališan zadobio TEŠKE POVREDE

Crna Hronika -

KIKINDA- Na Badnje veče, u Novom Miloševu, dečak (12) godine zadobio je teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći. Kako nam je rečeno u zrenjaninskoj policiji, saobraćajna nesreća se dogodila oko 19 sati i 20 minuta. Dečak se pešice kretao kolovozom, a onda je na njega naletelo vozilo:

- Vozač iz Novog Miloševa najpre je napustio lice mesta. Onda je pozvao Hitnu pomoć i prijavio šta se dogodilo, a potom vratio na lice mesta. Policija ga je docnije identifikovala. On će biti procesuiran. Dečak je najpre zbrinut u kikindskoj bolnici, a odatle prebačen u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine - saopšteno je Kuriru u policiji.

U Opštoj bolnici u Kikindi kažu da je dečak zadobio teške telesne povrede u vidu višestrukih preloma, a do njih je došlo kad ga je udario automobil:

- Ima prelome obe podlaktične kosti i desne potkolenice. Iz naše ustanove je prebačen u Novi Sad i to u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine- rečeno nam je u bolnici. Drugi detalji u vezi sa ovom saobraćajnom nezgodom nisu poznati.

Kurir.rs/S. U.

Bonus video:

01:17

Saobraćajna nesreća na Voždovcu: Automobil udario dečaka na pešačkom prelazu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track