"NE ZAMERI SVOJOJ MAJCI... BORIĆU SE DA UBICU SVAKA SUZA STIGNE" Potresne reči porodice mladića koji je ubijen u masakru u Duboni
Foto: Drustvene Mreže

TUGA NE JENJAVA!

"NE ZAMERI SVOJOJ MAJCI... BORIĆU SE DA UBICU SVAKA SUZA STIGNE" Potresne reči porodice mladića koji je ubijen u masakru u Duboni

Crna Hronika -

Neutešna majka ubijenog Dalibora Todorovića (25) iz Dubone, kojeg je 4. maja 2023. godine u masakru ubio pomahnitali U. B. (21), skoro svaki dan podeli poneku reč o velikom gubitku koji je pogodio ovu, kao i mnoge porodice tog kobnog dana.

- Dačo sine, majka te doziva. Nijedan dan osvanuo nije da me suza za tobom ne umije. Svaki dan je kao zemlja težak. Boriće se majka, sine, da ubicu svaka moja suza stigne. Ne zameri majci svojoj, znam da voliš kad se smejem. Ne zameri ni tati ni seki, što im suze za tobom često teku. Suze nam teku, bol u duši vlada. Takva je naša sudbina sada. Nikada sine ti umreti nećeš, lažu oni koji kažu da te nema. Živiš i večno ćeš živeti, iako je za tobom bol i tuga preteška - napisala je ovog puta Dačina majka.

Mladenovac, Dalibor Todorović
foto: Društvene mreže

Neutešna žena je ispod potresne poruke objavila fotografiju stradalog Dalibora, ispod čega su se samo nizali komentari podrške ovoj porodici, a u narednoj objavi, Dačina majka podelila je još jednu potresnu poruku, ne sakrivajući da se nikada neće pomiriti sa činjenicom da joj sina više nema.

- Tvoja smrt i zadnji zagrljaj od tebe, bolela me samoća. Mislila sam da će to nekada proći, ali to nikada ne prolazi, niti će proći dokle god ja živim. Živiš ti u meni, volim te, moj anđele.

Napisala pesmu

Dačina sestra se sa tugom bori na isti način kao i majka, često deli fotografije brata na mrežama, a takođe i poneku pesmu posvećenu zauvek izgubljenom bratu.

Mladenovac, masakr, Dalibor Todorović
foto: Društvene mreže

- Neko te gleda sa neba i želi da si srećan.

Neko te gleda sa neba i boli ga što fizički nije sa tobom, ali tu je.

Kao da jeste.

Neko želi da se danas iskreno nasmeješ,

da sutra sa mirom u duši doručkuješ.

Da ne plačeš.

Da te ne boli.

Neko te gleda sa neba i ponosan je na to što jesi.

Čuvaj se.

- Noću, kad gledaš u nebo, i ti meni namigni.

Neka to bude tajna. Uprkos danima sivim, kad vidiš neku kometu, da nebo zarumeni, upamti: To ja još uvek šašav letim i živim.

Podsetimo, Todorović je jedna od devet žrtava masovnog ubice iz Mladenovca. Dalibor je pogođen hitcima, nakon čega je pao ispod klupe. Njegovi roditelji su čuli pucnjavu, kada ga je majka pronašla krvavog.

Bonus video:

01:30

UBICA IZ MLADENOVCA NIKAD NIJE ODGOVARAO ZA RANIJA DELA: Radulović o motivima izvršioca masakra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track