DOBIO NA KLADIONICI 250.000, A ONDA MU PRIŠAO MLADIĆ, TUKAO PO GLAVI I UZEO MU PARE! Surčinac uhapšen, ali ovo je NJEGOVA VERZIJA
Foto: Zorana Jevtić

priveden napadač

DOBIO NA KLADIONICI 250.000, A ONDA MU PRIŠAO MLADIĆ, TUKAO PO GLAVI I UZEO MU PARE! Surčinac uhapšen, ali ovo je NJEGOVA VERZIJA

Crna Hronika -

Policijski službenici PS Surčin, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, doneli su rešenje o zadržavanju osumnjičenog J.R. (27) zbog krivičnog dela Razbojništvo iz člana 206. Krivičnog zakonika.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je dana 09.10.2023. godine u Surčinu, u kladionici “Win bet”, oštećenom zadao više udaraca pesnicom u predelu nosa i glave, pa kada je oštećeni pao na pod, osumnjičeni mu je sa vrata otrgao torbicu iz koje je izvukao novac u iznosu od 250.000 dinara, koji je oštećeni prethodno dobio u kladionici.

Dana 18.01.2024. godine osumnjičeni je izneo svoju odbranu i delimično priznao izvršenje krivičnog dela navodeći da jeste udario oštećenog i uzeo mu novac, ali da je to uradio jer je oštećeni odbio da mu dobrovoljno vrati dug u iznosu od 360.000 dinara.

Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema osumnjičenom odredio pritvor. Za krivično delo Razbojništvo iz člana 206. Krivičnog zakonika je zaprećena kazna zatvora u trajanju od 2 do 10 godina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:54

Borjan Popović: Onaj ko namešta rezultate radi protiv kladionica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track