JEZIVE SLIKE BMW U KOM JE STRADAO DUŠKO KAD JE KRENUO DA PLIVA ZA ČASNI KRST: Auto sleteo u Dunav, Moši (32) nije bilo spasa! FOTO
Foto: Društvene mreže, Printskrin/Instagram

tragedija

JEZIVE SLIKE BMW U KOM JE STRADAO DUŠKO KAD JE KRENUO DA PLIVA ZA ČASNI KRST: Auto sleteo u Dunav, Moši (32) nije bilo spasa! FOTO

Crna Hronika -

Duško Đorđević (32) zvani Moša, iz Velikog Gradišta poginuo je jutros kada je bio na mestu suvozača kada je BMW kojim je upravljao njegov prijatelj sleteo u hladan Dunav, kada je krenuo da pliva za Časni krst.

Nesreća se dogodila u 8.30 sati u selu Ostrovo, nekoliko kilometara od Velikog Gradišta.

Dunav, BMV, Srebrno Jezero
foto: Printskrin/Instagram

- Sumnja se da je do nesreće došlo kada je vozač navodno, usled neprilagođene brzine ispravio oštru krivinu i iz desne kolovozne trake prešao u levu i završio u reci Dunav - kaže Kurirov izvor i dodaje:

- Scena je bila jeziva! Ali iako u tom delu puta nema kuća, i gde je samo vikend naselje prolaznici i drugi učesnici u saobraćaju su odmah priskočili i pomogli putnicima iz BMW. Hitna pomoć i vatrogasci su brzo došli na mesto nesreće, čak su i lekari ulazili u hladnu reku kako bi im pomogli.

Dunav, BMV, Srebrno Jezero
foto: Printskrin/Instagram

Kako navodi, naš sagovornik Đorđević se navodno, uputio na plivanje za Časni krst povodom praznika Bogojavljenje.

Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu naložili su pored obdukcije poginulog i da se uzme i krv na nalzilu povređenog koji je vozio BMW smrti.

Dunav, BMW
foto: Printscreen 192.rs

Za sada nije poznato da li je usled udara zadobio povrede kobne po život ili se udavio, ali će to utvrditi obdukcija koju je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu koje radi istragu.

Kurir.rs

Bonus video:

00:17

Plivanje za Časni krst u Užicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track