"JA ĆU ČEKATI TRENUTAK KADA ĆEMO SE OPET SRESTI, GOLUBICE MOJA": 13 meseci od ubistva Ivane na Zvezdari, ubica i dalje na slobodi!
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

otac neutešan

"JA ĆU ČEKATI TRENUTAK KADA ĆEMO SE OPET SRESTI, GOLUBICE MOJA": 13 meseci od ubistva Ivane na Zvezdari, ubica i dalje na slobodi!

Crna Hronika -

Telo Ivane Krivokapić (26) pronađeno je krajem decembra 2022. godine u iznajmljenom stanu na Zvezdari gde je živela, a zatekla su je zabrinuta braća koja su otišla da provere da li je dobro jer im se nije javljala na telefon. Ubrzo je ustanovljeno da je Ivana ubijena, a njen ubica je identifikovan, ali ni 13 meseci kasnije on nije priveden pravdi!

Otac ubijene devojke, Slobodan Krivokapić, i ovog meseca podelio je sećanje na svoju mezimicu sa porukom da ona nikada neće biti zaboravljena.

- Vratićeš se kroz snove, kroz sećanja, sećanja nikad ne kasne, ona uvek stižu na vreme. Znam da sanjaš, sanjaj i dalje... A ja? Ja ću čekati trenutak kada ćemo se opet sresti, golubice moja mila - napisao je Slobodan uz fotografiju svoje ćerke.

Ivana Krivokapić
Ivana Krivokapićfoto: Printskrin/Facebook

Ivana je, da podsetimo, pronađena 24. decembra 2022. godine, a kako se sumnja ubijena je dva dana ranije.

- Obdukcijom tela devojke ustanovljeno je da je ugušena i to na taj način što joj je ubica rukom zapušio nos i usta i na taj način onemogućio disanje. Za ovaj zločin osumnjičen je Jetmir Gočaj koji se od dana kada je za njim raspisana poternica nalazi u bekstvu - podseća izvor Kurira i dodaje:

- U pitanju je državljanin Crne Gore, inače osoba kojoj je Ivana verovala i koga je pustila u stan kao prijatelja, a prema postojećim informacijama njih dvoje su oboje voleli planinu i planinarenje i tako su se i upoznali.

Jetmir Gočaj
Jetmir Gočajfoto: Drustvene Mreže

Na profilu osumnjičenog Gočaja su, nakon saznanja o ubistvu, osvanule njihove zajedničke fotografije i reči tuge koje je delio danima i pisao koliko mu je teško zbog njene smrti.

- Zbog njegovih reči došlo je i do sumnje, a i njegov DNK je pronađen na mestu zločina. Utvrđeno je da se radi o zločinu iz strasti - podseća naš izvor.

Ivanini najmiliji, porodica i prijatelji, imaju samo najlepše reči za nju, a za prijateljstvo sa osumnjičenim Gočajem niko nije znao.

Prema nekim informacijama, sumnja se da je osumnjičeni pobegao na Kosovo i da se tamo skriva već godinu dana.

Bonus video:

00:09

MESTO UŽASA NA ČUKARCI: Mrtva žena sa ranom od noža pronađena u tuđem stanu u prizemlju zgrade, telo bilo na krevetu (KURIR TV) 2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track