KURIR SAZNAJE! Marko osuđen na 20 godina zbog ubistva maćehe u Paraćinu: GLUMIO MAFIJU NA FEJSU, PA KRVNIČKI UBIO ŽENU I IZBO OCA
Foto: Petar Aleksić, Društvene Mreže

KURIR SAZNAJE! Marko osuđen na 20 godina zbog ubistva maćehe u Paraćinu: GLUMIO MAFIJU NA FEJSU, PA KRVNIČKI UBIO ŽENU I IZBO OCA

Crna Hronika -

Viši sud u Jagodini prvostepeno je osudio Marka P. (24) iz Paraćina na 20 godina zatvora zbog ubistva u februaru 2023. svoje maćehe Marine M. (50) u njenoj kući, koji je nakon tog zverskog zločina nožem zajedno sa sestrom M. P. (28) njihovom ocu Milošu P. (59) kome je zadao 41 ubod u telo, saznaje Kurir!

Zločin se dogodio 5. februara, kada je osumnjičeni mladić došao u kuću svoje maćehe, koja se nalazi 500 metara dalje od kuće u kojoj on živi sa ocem i sestrom. Kako smo ranije pisali Marko P. je kobnog dana došao kod maćehe sa kojom je njegov otac bio u dugogodišnjoj vezi. Hteo je, navodno, opet da je maltretira i da joj uzima novac. Nakon svađe, kuhinjskim nožem je izmasakrirao maćehu, a potom nastavio da pretura po kući. Posle toga odlazi do kuće i sa setrom maltretira oca kog su izboli 41 put i naneli mu povrede.

marko p. glumio mafiju i objavljivao čudne slike na fejsbuku
marko p. glumio mafiju i objavljivao čudne slike na fejsbukufoto: Društvene mreže

- Marko P. nedavno je prvostepenom presudom osuđen na 20 godina zatvora zbog krivičnog dela ubistvo i pokušaj ubistva, ali na ovu odluku Višeg suda u Jagodini žalilo se nadležno Više javno tužilaštvo u Jagodini koje je tražilo veću kaznu - navodi Kurirov izvor i dodaje:

- Tokom istrage veštačenjem je utvrđeno da je M. P. neuračunljiva i da ima težak oblik šizofrenije. Pa je nakon toga odluka nadležnih bila da se postupak koji se u tom trenutku vodio zajedno protiv Marka P. i njegove sestre M. P. razdvoji. Odlukom Višeg suda u Jagodini M. P. je izrečena mera obaveznog psihijatrijskog lečenja u ustanovi zatvorenog tipa.

ovde se dogodio krvavi zločin pre skoro godinu dana
ovde se dogodio krvavi zločin pre skoro godinu danafoto: Petar Aleksić

Inače, Više javno tužilaštvo u Jagodini za ovo krivično delo tražilo je doživotnu kaznu zatvora za Marka P. koji je priznao zločin.

ubijena žena marina m. i miloš p. godinama bili u vezi, a njegov sin joj presudio
ubijena žena marina m. i miloš p. godinama bili u vezi, a njegov sin joj presudiofoto: Petar Aleksić

Glumio kriminalca

Marko P. je, kako smo ranije pisali, na društvenim mrežama često objavljivao fotografije na kojima drži oružje, pa se tako vidi kako za pojasom ima pištolj, a na drugoj slici može se primetiti kako sa beretkom i u vojničkim pantalonama, za pojasom ima hladno oružje - nož.

ovo je osuđeni marko p. iz paraćin azbog ubistva maćehe
ovo je osuđeni marko p. iz paraćin azbog ubistva maćehe foto: Društvene mreže

Na jednoj fotografiji osumnjičeni se slika u ogledalu kupatila i to stilizovan kao kriminalci iz 90-tih. Obučen u šuškavu trenerku koja je bila simbol tog vremena i sa kajlama oko vrata i ruku, kao i prstenom na ruci, pokušao je verovatno da dočara duh tog vremena. Takođe, ima i fotografiju na kojoj pali cigaretu u belom šuškavcu, namršten, dok na ruci ističe da ima zlatni sat.

Bonus video:

03:16

ZAŠTO OSUMNJIČENI ZA MASAKR U MLADENOVCU NE IDE NA DOŽIVOTNU? Advokati za Kurir TV pojasnili zakonske odredbe koje ga štite

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track