"PROBUDIO ME PLAČ DETETA, SVE JE BILO U DIMU" Stanojevići ostali bez doma: Do juče je kuća bila puna dece i smeha, a sada...
Foto: Kurir televizija

sedmoro dece u strahu

"PROBUDIO ME PLAČ DETETA, SVE JE BILO U DIMU" Stanojevići ostali bez doma: Do juče je kuća bila puna dece i smeha, a sada...

Crna Hronika -

Porodica Stanojević iz Vratarnice kod Zaječara, usred zime ostala je bez smeštaja, kada je požar koji je izbio tokom noći u kući, za sobom ostavio pustoš.

Na svu sreću, sedmoro dece i roditelji su živi i zdravi, ali je gotovo kompletno pokućstvo nestalo u svega nekoliko minuta.

Porodici Stanojević sada je neophodna pomoć da osposobe bar jednu sobu za život.

Prva komšinica porodice Stanojević deli tugu sa Marijom, pa je teši uz reči: Nemoj da plačeš molim te kao Boga, ajde da dođu i deca, do leta da se nekako ogrejete".

porodica Stanojević
foto: Kurir televizija

Marija, koja sada gleda obrise dojučerašnjeg mirnog života, rekla je sledeće:

- Usred noći sam čula plak deteta, probudila supruga, a kada je otvorio vrata sve je buhtalo. Deca su se drala, a stariji su pomagali. Bilo je puno dima, ništa se nije videlo. Te krike dece ću celog života da pamtim. Prosto ne mogu biti mirna kada sve ovo vidim. Bili smo skromni, ali zaista srećni ljudi. Sada kada pogledam, nemam reči, razumite me, mnogo mi je teško. Stvarno strašno. Do juče je kuća bila puna dece i smeha, a vidite sada.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

01:31

EVAKUACIJA ZBOG VELIKIH POŽARA U KANADI: Vatra zahvatila severoistok zemlje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track