UHAPŠEN SRBIN NA GRANICI SA CRNOM GOROM: Pokušao da prokrijumčari kokain, odmah mu stavljene lisice
Foto: Profimedia

pretres vozila

UHAPŠEN SRBIN NA GRANICI SA CRNOM GOROM: Pokušao da prokrijumčari kokain, odmah mu stavljene lisice

Crna Hronika -

Službenici Sektora granične policije uhapsili su državljanina Srbije G.M. (55) na ulazu u Crnu Goru, zbog pokušaja krijumčarenja droge.

Naime, službenici Sektora granične policije su zajedno sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala, preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti, na ulazu u Crnu Goru, kontrolisali lice G.M. (55) državljanina Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Crnoj Gori.

- Prilikom pretresa vozila kojim je ovo lice upravljalo, pronađeno je oko 313 grama bele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain - navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičeni G.M. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, nakon čega je on sproveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na dalju nadležnost.

- Službenici Uprave policije će na svim nivoima nastaviti sa aktivnostima u cilju sprečavanja krijumčarenja opojnih droga, kao i svih drugih oblika prekograničnog kriminala - zaključuje se u saopštenju policije.

(Kurir / Pobjeda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track