KAD DOĐE OVAJ DAN, DOĐE MI DA UMREM, VREME NE LEČI RANE: Otac ubijenog studenta skrhan i pet godina nakon smrti Miloša! BOLNE REČI
Foto: Privatna Arhiva, Ana Paunković

ispovest za kurir

KAD DOĐE OVAJ DAN, DOĐE MI DA UMREM, VREME NE LEČI RANE: Otac ubijenog studenta skrhan i pet godina nakon smrti Miloša! BOLNE REČI

Crna Hronika -

Ubistvo Miloša Mileusnića, studenta iz Čačka, dogodilo se pre tačno 5 godina u Beogradu, a o životu bez deteta za Kurir govori Goran Mileusnić, otac ubijenog mladića.

Miloša je ubio Neđeljko Đurović koji Miloša nije poznavo, niti ga je nekada ranije u životu video.

Miloš Mileusnić
Miloš Mileusnićfoto: Facebook

- Kao da je juče bilo sve, a 5 godina je prošlo, još mi je pred očima slika njegovog tela. Kad dođe ovaj dan dođe mi da umrem bez njega - kaže Goran za Kurir.

Podršku, kako kaže, nalazi i u Miloševim prijateljima koji održavaju sećanje na mladića kakav je bilo i ne daju da njegovo ime padne u zaborav.

- Sinoć je na utakmici ostanuo transparent koji su mu njegovi prijatelji ponovo odali poštu i pokazali da on neće biti zaboravljen. Vreme ne leči rane, a prolazi brzo - kaže naš sagovornik.

Goran je danas sa Miloševim prijateljima obišao njegov grob i obeležio ovaj dan kao, kako kaže, najgori u životu.

- Na ovaj dan, kao i sve druge, ostaje mi samo sećanje na sina - kaže nam Goran i dodaje:

- Za ovih pet godina desilo se mnogo tragičnih stvari u našoj zelji, nekako imam osećaj da se sve krenulo od Miloševog ubistva, od jednog nedužnom pa na dalje.

Goran Mileusnić
Goran Mileusnićfoto: Kurir, Privatna Arhiva

Milošev otac je, inače, za ubistvo sina saznao telefonskim putem kad ga je prijatelj pozvao i saopštio sve. Kako je objasnio, sve je stalo tada, kad je saznao da mu je sin ubijen.

Miloš Mileusnić, da podsetimo, uboden je nožem 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića. Od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Neđeljko Đurović
Neđeljko Đurovićfoto: Printscreen/Instagram

- Ubica ga je izbo kuhinjskim nožem, a najbizarnije je priznanje ubice koji je ispričao da je opisao da je pre počinjenog zločina, danonoćno provodio vreme na društvenim mrežama, a kada je shvatio da njegov život nema smisla, u besu je odlučio da sve iskali na nedužnom licu, a tada mu se na putu našao nedužni Miloš, sa kojim nije imao nikakvih dodirnih tačaka - podseća izvor Kurira.

Ubica Neđeljko Đurović je osuđen dve i po godine posle ubistva studenta Miloša na 35 godina zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track