DRAMA U BEČU Devojka iz Srbije se potukla s bivšim pa mu ukrala 10.000 evra
Foto: Shutterstock

DRAMA U BEČU Devojka iz Srbije se potukla s bivšim pa mu ukrala 10.000 evra

Crna Hronika -

Pripadnici bečke policije juče su imali jednu neobičnu intervenciju kada su pozvani zbog svađe i tuče bivšeg para, čiji je sukob uznemirio bečki Otakring.

Kako prenosi "Heute", došlo je do nesuglasice između 39-godišnjaka i njegove 23-godišnje bivše devojke iz Srbije. Pritom je 39-godišnjak navodno s trećeg sprata stambene zgrade bacio neke lične stvari svoje bivše devojke.

Ipak, državljanka Srbije u pratnji policije ipak uspela da uđe u stan i uzme neke svoje stvari, koje su ostale unutra.

Međutim, nakon svega par minuta, 39-godišnjak je izleteo iz stana za policajcima i optužio svoju bivšu devojku za krađu novca. Devojka je tada pokušala da pobegne, ali ubrzo su je zaustavili policajci.

Prilikom naknadnog pretresa, kod nje je pronađeno više od 10.000 evra, a ona je odvedena u policijsku stanicu. Protiv nje je podnesena prijava, ali je puštena na slobodu po nalogu javnog tužioca Beča.

Kako prenose austrijski mediji, verovatno će i muškarac morati da odgovori na neka pitanja, prvenstveno odakle mu toliki novac u stanu.

Kurir.rs/Nezavisne novine

Bonus video:

02:13

LOPUŽA UHVAĆENA NA DELU! Pevačica i učesnica Zadruge UKRALA minđuše pa PRETILA vlasnici butika: Maći ću te sa lica zemlje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track