PANČEVAC VOZIO BEZ DOZVOLE I DROGIRAN Policija mu pretresla stan, evo šta su otkrili
Foto: Kurir.rs/T.S.

PANČEVAC VOZIO BEZ DOZVOLE I DROGIRAN Policija mu pretresla stan, evo šta su otkrili

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su J. M. (37) iz okoline Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kada je policija sustigla i zaustavila J. M, ispostavilo se da je on upravljao vozilom pod izrečenom zabranom, a povrh svega, droga test je pokazao da je čovek vozio pod dejstvom amfetamina i marihuane.

Policija je potom pretresom stana i drugih prostorija kod osumnjičenog pronašla i oduzela oko 1,1 kilogram praškaste materije nalik na opojnu drogu amfetamin, oko 15 grama praškaste materije nalik na kokain, 72 grama biljne materije nalik na marihuanu upakovanu u 18 kesica, dve vagice za precizno merenje sa tragovima opojne droge, kao i novac u iznosu od oko 92.000 dinara, oko 160 evra i 10 denara, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

– J.M. je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu. Takođe, protiv njega će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave – piše u saopštenju Policijske uprave Pančevo.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track