EVO KO JE MLADIĆ (22), KOJI JE VEČERAS UBIJEN U BORČI! Jovan M. nije preživeo napad nožem, policija objavila OPIS UBICE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

TRAGIČNO

EVO KO JE MLADIĆ (22), KOJI JE VEČERAS UBIJEN U BORČI! Jovan M. nije preživeo napad nožem, policija objavila OPIS UBICE! (FOTO)

Crna Hronika -

Sukob odneo mladi život, tragedija u Ulici Severina Bjelića

Stravično ubistvo večeras se dogodilo u Ulici Severina Bjelića, kod broja 10 u Borči. Nažalost, Jovan M. (22) postao je žrtva brutalnog napada nožem, kada je zadobio više ubodnih rana u predelu stomaka i grudi.

Još jedan mladić, Boro J., takođe je povređen, ali srećom njegove povrede nisu bile fatalne.

Napadač, čije ime još uvek nije poznato, navodno je starosti oko 25 godina i visok između 175 i 180 cm. Nakon napada, napadač je pobegao u nepoznatom pravcu, ostavivši za sobom scenu užasa.

Izuzetno tužno je što su pokušaji reanimacije nesrećnog Jovana M. bili neuspešni, te je njegov život izgubljen u 19:40 časova istog dana. U međuvremenu, policija je pronašla nož i bejzbol palicu u vozilu koje su ova dva momka koristili pre napada.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Policija je odmah preduzela akciju, sa izlaskom odeljenja za ubistva i patrola terena. Takođe, raspisana je potraga za izvršiocem, dok je istraga u punom jeku.

Kurir.rs / Republika.rs

Bonus video:

00:58

Ubijen mladić na benzinskoj stanici u Subotici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track