OVO JE JOVAN (23) KOJI JE UBIJEN U BORČI! Navijač Partizana posle svađe nasmrt izboden u parku, njegov drug povređen! (FOTO)
Foto: Printscreen/Društvene mreže, Nenad Kostić

OVO JE JOVAN (23) KOJI JE UBIJEN U BORČI! Navijač Partizana posle svađe nasmrt izboden u parku, njegov drug povređen! (FOTO)

Crna Hronika -

Jovan Milovanović (23) nasmrt je izboden sinoć u beogradskom naselju Borča dok je njegov prijatelj Bora J. (23) povređen u unapred organizovanom sastanku sa napadačem.

Prema rečima očevidaca, mladići su se sastala i počeli sa svađom, a onda je napadač izvadio nož i nasrnuo na nesrećnog Milovanovića. Iako su pokušali da pobegnu, napadač je uspeo nasmrt da izbode Milovanovića, dok je njegovog druga Boru ranio.

Jovan Milovanović, Borča
foto: Printscreen/Društvene mreže

Stanari obližnjih zgrada navode da mladići ni ne žive u njihovom kraju, te im nije jasno otkud baš tu da se sastaju.

Kako dalje navode komšije, navijačke grupe se sastaju sa druge strane u velikom parku iza niza zgrada. Kako navodi naš izvor iz istrage, ubijeni, povređeni i napadač navodno su iz iste navijačke frakcije Partizana.

Jovan M., Borča, ubistvo
foto: Nenad Kostić

Inače, inspektori su i danas na terenu i ispituje svedoke koji će im svojim informacijama pomoći u istrazi.

- Uzimaju se i snimci sa nadzornih kamera koje pokrivaju svoje ulaze obližnjih zgrada, a nažalost zgrada ispred koje se desilo ubistvo nema kamere - kaže naš izvor.

Komšije kažu i da se pre dve godine u parku dogodila tuča u kojoj je mladić od za dobijenih povreda preminuo.

Bonus video:

01:11

NAPRAVLJEN ĐAČKI DOSIJE: Kako roditeljima ovo objasniti? Direktor škole za Kurir: Razredni starešina je najbitniji u tom trouglu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track