PROJURIO JE SA 180 KRAJ MENE! DA LI BIH I JA BIO NA DNU DA SAM STAO? Očevidac misteriozne nesreće u kojoj je Srpkinja pala s mosta
Foto: blick.ch

švajcarska

PROJURIO JE SA 180 KRAJ MENE! DA LI BIH I JA BIO NA DNU DA SAM STAO? Očevidac misteriozne nesreće u kojoj je Srpkinja pala s mosta

Crna Hronika -

Istražitelji iz Švajcarske pokušavaju da odgonetnu šta se tačno dogodilo u četvrtak uveče, kada je nakon saobraćajne nesreće Srpkinja (24) pala sa mosta visine 30 metara i zadobila povrede opasne po život!

Naime, plavi BMW M5 u kom su bili Srpkinja i dvojica muškaraca iz Severne Makedonije, u četvrtak rano ujutru udario je u zaštitnu ogradu na mostu Lutcelmurg u kantonu Turgua. Nakon udesa, Srpkinja je pala s mosta, a dvojica Severnomakedonaca, starih 38 i 41 godinu, su uhapšeni.

Slupan automobil
Slupan automobilfoto: blick.ch

- Ne možemo isključiti mogućnost da se ovde dogodio zločin, pokušaj ubistva. Ispituje se veza povređene devojke i dvojice uhapšenih muškaraca - rekao je švajcarskim medijima Matijas Graf, portparol kantonalne policije Turguau.

U međuvremenu, švajcarskoj policiji se javio očevidac nesreće. U pitanju je vozač kamiona (42), koji se u četvrtak ujutru zadesio na deonici puta u blizini mosta Lutcelmurg. Kamiondžija je ispričao da je video Srpkinju kako stoji na mostu nepovređena, pre nego što je pala u ambis dubok 30 metara.

- Prvo je pored mene projurio plavi BMW M5. Brutalno brzo me je sustigao, mislim da je išao 170, 180 kilometara na čas. Pola sata kasnije, ja sam stigao do mosta Lutcelmurg i tu sam video da se taj plavi BMW slupao - ispričao je kamiondžija i dodao da je tu video i žensku osobu, koja je delovala potpuno nepovređeno.

1 / 3 Foto: blick.ch

- Žena je stajala pored automobila, nije bilo krvi niti bilo čega što bi ukazivalo da je povređena. Pored nje drugih osoba nije bilo. Ja sam nastavio da vozim. U tom trenutku sam pomislio: "Ma to je samo tatina ćerka, slupala je tatin auto i sad ne zna šta da radi". Ona je delovala iznenađeno, rukama se držala za glavu. Ubrzo posle toga, video sam policijska kola kako idu na mostu, a pomislio sam da je neko siguirno pozvao policiju zbog saobraćajke, što sam i ja sam učinio - ispričao je očevidac i dodao:

Most s kog je pala Srpkinja
Most s kog je pala Srpkinja foto: blick.ch

- Kasnije sam čuo šta se dogodilo. Sada mi je krivo što nisam stao. Pitam se šta bi bilo da sam stao i pomogao joj? Da li bih i ja sada bio na dnu? - pita se kamiondžija, koji kaže da oseća grižu savesti što je samo produžio dalje svojim vozilo.

Inače, povređena devojka se nalazi u bolnici u kritičnom stanju.

- Lekari čine sve kako bi joj spasli život - kaže izvor švajcarskih medija.

(Kurir.rs - Blick)

Bonus video:

01:44

Direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević o samoubistvima u svetu i Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track