UŽAS KOD NOVOG SADA: Pronađeno telo muškarca u kući, SIN PRIVEDEN pa pušten, a komšija uhapšen! Sumnja se da je OVO motiv ubistva
ilustracija, Foto: Shutterstock

UŽAS KOD NOVOG SADA: Pronađeno telo muškarca u kući, SIN PRIVEDEN pa pušten, a komšija uhapšen! Sumnja se da je OVO motiv ubistva

Crna Hronika -

Telo D.P. (72) pronađeno je u njegovoj kući u Čeneju kod Novog Sada, odmah je uhapšen I.P. (45) , sin ubijenog čoveka, a potom i njihov komšija M. D.(29), zbog sumnje da su ubili nesrećnog čoveka.

Naime, kako se nezvanično saznaje telo D.P. je pronađeno u noći između petka i subote 03. februara u Čeneju u opštini Novi Sad.

Na telu su bile vidljive brojne ubodne rane u predelu vrata te se odmah posumnjalo na ubistvo.

- Telo je pronašao sin ubijenog čoveka, I.P. koji je i pozvao policiju te im rekao kako je zatekao oca u kući lokvi krvi i da ne daje znake života. Kada je policija došla na lice mesta zatečen je I.P koji je i prijavio slučaj, kao i telo D.P. - rekao je izvor i dodao da je odmah stigla i Hitna pomoć koja je nažalost konstatovala smrt D.P.

Prva sumnja pala je na sina koji je sve prijavio zbog navodnih loših odnosa sa ocem, ali i zbog toga što je telo pomerano.

Kako je rekao izvor, policija je privela sina, međutim daljom istragom je utvrđeno da je izvesni M. D., komšija žrtve, osumnjičen, te je sin pušten iz pritvora.

Osumnjičenom M. D. određeno je zadržavanje, a izvor je dodao da je navodni motiv koristoljublje.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja