PRVE SLIKE FUDBALERA NAKON PUŠTANJA IZ PRITVORA Petković se brani sa slobode posle ugrožavanja sigurnosti košarkašu Bjelici (FOTO)
Nikola Petković, Foto: Nemanja Nikolić

kurir na licu mesta

PRVE SLIKE FUDBALERA NAKON PUŠTANJA IZ PRITVORA Petković se brani sa slobode posle ugrožavanja sigurnosti košarkašu Bjelici (FOTO)

Crna Hronika -

Bivši fudbaler Nikola Petković koji je osumnjičen da je u subotu u dečijoj igraonici u Beogradu napao košarkaša Nemanju Bjelicu i ugrozio mu sigurnost, posle saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu pušten je da se brani sa slobode!

Kurir je ekskluzivno fotografisao Petkovića u trenutku kada je posle policijskog pritvora od 48 sati i saslušanja u tužilaštvu pušten na slobodu. Prema nezvaničnim infomracijama, njemu je izrečena mera zabrane komunikacije i približavanja oštećenom Nemanji Bjelici, koji će biti saslušan kao svedok u istrazi.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

- Tužilaštvo će se žaliti na odluku sudije za prethodni postupak, da Petkoviću ne bude određen pritvor - rečeno je kratko za Kurir.

Inače, tužilaštvo je ranije saopštilo da je bivši fudbaler u prisustvu branioca izneo svoju odbranu u kojoj je negirao navode krivične prijave, nakon čega je Prvom osnovnom sudu u Beogradu stavljen predlog da mu odredi pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će, kako se navodi u saopštenju, ispitati oštećenog N.B., kao i druge potencijalne svedoke očevice, pribaviti snimke sa sigurnosnih kamera, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti doneta odluka o daljem postupanju.

U saopštenju se navodi da se incident dogodio 3. feburara, u tržnom centru „Galerija“ u dečijoj igraonici „Cosno fun“, kada je osumnjičeni verbalno napao i sa makazama u ruci uputio pretnje oštećenom da će napasti na njegov život i telo i na život i telo članova njegove porodice.

Nikola Petković, Nemanja Bjelica
Nikola Petković, Nemanja Bjelicafoto: ATA images, screenshot

- Protiv osumnjičenog N.P. od starne PS Savski venac podneta je krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti - dodaje se u saopštenju i podseća da je istog dana, tužilaštvo N. P. odredilo zadržavanje u trajanju od 48 sati, posle kog je sproveden na saslušanje u tužilaštvo.

Inače, incident u igraonici snimile su i sigurnosne kamere, na kojima se vidi kako Petković drži makaze u rukama, ali i kako prilazi stoju Nemanje Bjelice i obraća mu se dok on sedi sam.

Bonus video:

00:36

VEOMA UZNEMIRUJUĆE Nasilnik snima kako prebija dva mladića u Zemunu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track