OGLASIO SE I NEMANJA BJELICA NAKON INCIDENTA SA BIVŠIM FUDBALEROM: Evo šta je poručio košarkaš preko advokatice!
Foto: ATA images, screenshot

sukob

OGLASIO SE I NEMANJA BJELICA NAKON INCIDENTA SA BIVŠIM FUDBALEROM: Evo šta je poručio košarkaš preko advokatice!

Crna Hronika -

Nakon incidenta u tržnom centru u Beogradu kada je bivši fudbaler Crvene Zvezde Nikola Petković napao košarkaša Nemanju Bjelicu, sada se oglasila i Nataša Jovičić, advokatica košarkaša saopštenjem koje prenosimo u celosti.

- Nemanja Bjelica je događaju koji se odigrao 3. februara 2024. godine u dečjoj igraonici u TC Galerija obavestio nadležne državne organe, koji su nakon toga postupali u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima i utvrdili da su ispunjeni zakonski uslovi za krivično gonjenje počinioca. Imajući u vidu da je postupak već pokrenut Nemanja Bjelica će prepustiti državnim organima da nastave da neometano svoj rad i utvrđujuju činjenice. Zbog potrebe da zaštiti privatnost, mir i spokojstvo svoje maloletne dece Nemanja Bjelica neće iznositi detalje u javnost i moli medije da imaju razumevanja i da poštuju ovu njegovu želju - navodi se u saopštenju.

00:48

Novi snimak napada na Nemanju Bjelicu

Kako je Kurir pisao, pre nego što je Bjelica poručio javnosti da se neće dalje oglašavati, oglasio se bivši fudbaler Nikola Peković kao partner Bjelicine supruge Mirjane, a koji je izjavio "da Mirjana nije uradila ništa pogrešno i da se par ne razvodi zbog nje, već zbog navodne prevare Nemanje Bjelice i to sa suprugom svog kuma".

- Oni se ne razvode zbog mene već zbog toga sto je bio u emotivnoj vezi sa svojom kumom Majom Lešić, ženom svog najboljeg druga i kuma Save Lešića - napisao je Petković u saopštenju u kom je izneo svoju verziju priče.

Tim povodom Sava Lešić, koji je takođe poznati srpski košarkaš, negirao je ove navode i rekao da "ne zna odakle Petkoviću takva ideja".

Nemanja Bjelica sa suprugom
Nemanja Bjelica sa suprugomfoto: Privatna Arhiva

Podsetimo, napad na Nemanju Bjelicu desio se 3. februara, a snimile su ga sigurnosne kamere u igraonici u tržnom centru u Beogradu, u kom se incident dogodio. Na snimku se vidi košarkaš koji sedi sam za stolom i bivši fudbaler koji mu prilazi i nešto mu govori, pa odlazi od stola i ponovo se vraća, a potom i kako pored šanka drži makaze u ruci i obraća se Bjelici.

Nikola Petković posle saslušanja
Nikola Petković posle saslušanjafoto: Nemanja Nikolić

- Između ostalog mu je rekao: "Iseliću te u Prigrevicu." Košarkaš je ostao mirno da sedi, ali je Petković otišao do šanka, uzeo makaze i potom i njima pripretio Bjelici "da će da ga izbode" - rekao je izvor Kurira.

Petković je nakon incidenta uhapšen i u pritvoru je proveo 48 sati. Nakon saslušanja u Prvom osnovnom javnomk tužilaštvu u Beogradu on je juče pušten da se brani sa slobode. Na teret mu se stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti i izrečene su mu mere zabrane prilaska i komunikacije sa Nemanjom Bjelicom.

Bonus video:

00:33

Incident na benzijskoj pumpi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track