"NE MOGU DA SE ODVOJIM OD NUSRETOVOG TELA": Porodica ubijenog mladića očajna DANAS SAHRANA
Foto: RINA, Drustvene Mreže

"NE MOGU DA SE ODVOJIM OD NUSRETOVOG TELA": Porodica ubijenog mladića očajna DANAS SAHRANA

Crna Hronika -

Nusret Destanović iz Đerekara koji je brutalno ubijen i čije telo je pronađeno nakon tri dana potrage biće sahranjen danas.

"Dženaza namaz će se obaviti u nedelju, 11. februara 2024. godine sa Ikindije namaza kod džamije u Đerekare, a od kuće se polazi u 13.15 sati", navedeno je na umrlici, na kojoj se od Nusreta opraštaju otac, majka, tri brata i tri sestre, kao i mnogobrojna rodbina i prijatelji.

- Ne mogu da se odvojim od Nusretovog tela - kratko je rekla njegova rođaka.

O Nusretovoj smrti juče su se pojavljivale oprečne informacije, da bi se naposletku ispostavilo da je njegovo telo pronađeno u bunaru i da je u pitanju ubistvo.

nestao, Nusret Destanović
foto: Drustvene Mreže

Njega je, kako se sumnja, ubio bivši suprug žene sa kojom je bio u kontaktu. Nusret je bio pretučen i navodno izboden, a Nusretova porodica sumnja da su ga tukla trojica muškaraca.

Naime, sumnja se da je bivši muž žene s kojom se Nusret čuo, poslao poruku sa njenog broja telefona, tražeći da dođe kod nje. Misleći da ga je ona pozvala, Nusret je po dogovoru došao da se nađe sa njom, a onda su ga, navodno, trojica muškaraca sačekala i tukla.

- Bivši suprug žene sa kojom se čuo ili viđao poslao mu je poruku sa njenog telefona da se nađu. Kada je Nusret stigao sačekao ga je on. Trojica muškaraca su ga tukla. Sumnjamo da je ona to namerno uradila u tandemu sa bivšim mužem, ali i dalje nismo sigurni zašto. Sumnja se i da je u ubistvu učestvovalo više osoba, među kojima i jedna devojka. Znamo i da je bivši muž te žene s kojom se Nusret čuo i ranije pretio muškarcima koji su imali kontakt s njom - rekla je juče rođaka ubijenog mladića.

Nusret Destanović
foto: RINA

Njegovo telo pronađeno je juče oko 15 sati. Osumjničeni za ubistvo je posle zločina pobegao u Nemačku. Niko ništa nije primetio pre njegovog odlaska.

Zbog ubistva je uhapšeno troje pomagača, među kojima i žena. Kako se navodi, pripadnici MUP-a u Novom Pazaru uhapsili E. DŽ. (19) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu i E. H. (40) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Кako se sumnja E. DŽ. je zajedno sa S. Z. (27), za kojim policija intenzivno traga, 8. februara, ove godine, naneo smrtne povrede oštrim predmetom dvadesetosmogodišnjem muškarcu iz Tutina, a njegovo telo bacili u napušteni bunar u selu Međugorje u okolini Sjenice.

(Kurir.rs/Telegraf)

Preneo: R.J.

Bonus video:

00:19

KURIR SAZNAJE! DUŠAN UBIJEN PRED SINOM U RESTORANU U MLADENOVCU: Šestorica uhapšenih sedela za susednim stolom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track