OGLASIO SE POLICIJSKI SINDIKAT SRBIJE NAKON INCIDENTA NA PALILULI: Kolega se sam suprotstavio trojici huligana!
Foto: Kurir.rs/T.S.

Javni red i mir

OGLASIO SE POLICIJSKI SINDIKAT SRBIJE NAKON INCIDENTA NA PALILULI: Kolega se sam suprotstavio trojici huligana!

Crna Hronika -

Policijski sindikat Srbije želi da pohvali hrabrost kolege koji, iako van dužnosti, sam se hrabro suprotstavio trojici huligana koji su u Bulevaru Despota Stefana maltretirali trojicu maloletnika.

Tokom intervencije njemu su trojica huligana ciglom povredila glavu, a potom pobegli. Takođe, PSS daje punu podršku policajcima koji su potom intervenisali u naselju u ulici Vuka Vrčevića tokom potrage za trojicom izgrednika, a koja je urađena u skladu sa propisima.

- Nakon što je naš kolega koji je sam pokušao da sačuva javni red i mir povređen kamenom u glavu, naše kolege su se dale u potragu za napadačima, koji su se sakrili u naselju u Vuka Vrčevića. Oni su postupili po pravilima službe kako bi zaštitili građane od nasilnika. Policajci Srbije ne razlikuju građane po njihovoj verskoj ili nacionalnoj pripadnosti, već samo po tome da li poštuju red i zakone ili krše red i zakone. Zato pozivamo policajce da uvek, kako bi zaštitili sebe i građane, bez ustručavanja primenjuju zakonska ovlašćenja, a našem povređenom kolegi želimo brz oporavak i da pohvalimo njegovu hrabrost, kada je sam intervenisao protiv trojice nasilnika - kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

Bonus video:

01:00

ZATVOR SA BRUTALNIM USLOVIMA U KOJEM SU HRVATSKI HULIGANI! Olivera Ćirković otkrila: To je logor, 23 sata u ćeliji bez prozora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track