ROĐAK POMOGAO LJUBOMORNOM MUŽU POSLE ZLOČINA: On je Nusretovom ubici omogućio da napusti Srbiju?! (FOTO)
Foto: Printscreen/Društvene mreže

detalji krvavog pira

ROĐAK POMOGAO LJUBOMORNOM MUŽU POSLE ZLOČINA: On je Nusretovom ubici omogućio da napusti Srbiju?! (FOTO)

Crna Hronika -

Jezivo ubistvo Nusreta Destanovića (27) koje je potreslo okolinu Novog Pazara, ali i celu Srbiju, dodatno je zaprepastilo građane kada su isplivali detalji stravičnog zločina, nakon čega je glavni osumnjičeni S. A. Z., kako istražitelji sumnjaju, uz pomoć svog rođaka E. H. uspeo da prikrije tragove zločina, pređe granicu i pobegne u Nemačku.

Osumnjičeni E. H.
Osumnjičeni E. H. foto: Printscreen/Društvene mreže

Pored E. H. (40) iz Novog Pazara, koji je optužen za pružanje pomoći počiniocu krvavog zločina, uhapšen je i mladić E. Dž. (18) iz Sjenice, koji se sumnjiči za teško ubistvo u saučesništvu, kao i R. H. (27), takođe iz Sjenice, koja je uhapšena zbog neprijavljivanja pripreme krivičnog dela.

Kako su preneli lokalni mediji, sumnja se da je E. H. primio osumnjičenog za ubistvo u svoju kuću, kada mu je pomogao da ukloni sve tragove zločina, a zatim mu dao 200 evra i odvezao na stanicu, gde je S. A. Z., kako se sumnja, seo u autobus za Nemačku.

Kako su preneli lokalni mediji i Sandžak Danas, E. H. se sumnjiči da je oprao krvavu odeću prvoosumnjičenog S. A. Z., osušio je, a zatim i zapalio. Takođe, S. A. Z. je u dvorište svog rođaka E. H. dovezao automboil "golf 4" koji je pripadao ubijenog Destanoviću, a policija je upravo tu i pronašla taj auto.

Ubijeni Nusret i uhapšena R. H.
Ubijeni Nusret i uhapšena R. H. foto: Facebook, Drustvene Mreže

Kako se može videti, E. H. je bio veoma aktivan na društvenim mrežama, do pre dva dana svakodnevno je delio objave sa svojim prijateljima, a trenutno se nalazi u pritvoru, kao i ostali učesnici u zločini. Međutim, još uvek nema detaljnih informacija o tragičnom događaju.

Pa da podsetimo, Nusret Destanović je, kako se sumnja, ubijen 8. februara, u mestu Karajukića Bunari, a sumnja se da je S. A. Z. koji se trenutno nalazi u bekstvu, namamio žrtvu kada ga je kontaktirao preko telefona bivše supruge R. H, sa kojom je ubijeni navodno bio u vezi.

Odbegli S. A. Z.
Odbegli S. A. Z. foto: Youtube/sandzakdanas

Kako se saznaje, R. H. je bila u stalnom kontaktu sa bivšim suprugom S. A. Z. o čemu svedoče snimci sa nadzornih kamera, kao i sačuvane prepiske između bivših supružnika, međutim, njena krivica u ovom zločinu tek treba da se dokaže. S. A. Z. se trenutno nalazi u bekstvu, dok potraga za njim uveliko traje.

Bonus video:

00:28

Hapšenje B. B. i sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track