POSLE INCIDENTA U LIPLJANU POZNATI I DETALJI: Otkriveno zašto je policajac morao da zapuca a nije potegnut ni nož, ni pištolj
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

POSLE INCIDENTA U LIPLJANU POZNATI I DETALJI: Otkriveno zašto je policajac morao da zapuca a nije potegnut ni nož, ni pištolj

Crna Hronika -

U Lipljanu se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe povređene kada je na njih naleteo automobil čiji je vozač odmah nakon udara izašao iz automobila i šrafcigerom napao jednog od povređenih, piše Reporteri.

Kako se navodi u saopštenju, tzv. kosovska policija je morala da reaguje i smiri napadača tako što je pucala u vazduh. Povređeni su prebačeni u Klinički centar dok je odlukom tužioca osumnjičenom određen pritvor. Osumnjičeni se tereti za krivična dela "ubistvo u pokušaju” i "izazivanje opšte opasnosti".

"Osumnjičeni muškarac s Kosova uhapšen je nakon što je automobilom namerno udario dve osobe, a zatim je izašao iz automobila sa šrafcigerom u ruci i napao jednu od povređenih osoba koja je ležala na zemlji.

Jedan od policijskih službenika je tokom intervencije dva puta pucao u vazduh iz službenog oružja, pa je situacija stavljena pod kontrolu. Na lice mesta izašle su sve nadležne jedinice. Odlukom tužioca, osumnjičeni je priveden”, saopšteno je iz te policije.

Kurir.rs/Kosovo online

Bonus video:

01:18

KRVOPROLIĆE U NOVOM SADU, IMA MRTVIH! Džipom uleteo u dvorište PA ZAPUCAO, ubijen mladić (26), drugi ranjen (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track