UBIO PAPAGAJA, PA ŽENI SLAO SLIKE MRTVE ŽIVOTINJE: Određen pritvor muškarcu zbog pretnji smrću svojoj supruzi! UŽAS!
Foto: Nenad Kostić

pritvor

UBIO PAPAGAJA, PA ŽENI SLAO SLIKE MRTVE ŽIVOTINJE: Određen pritvor muškarcu zbog pretnji smrću svojoj supruzi! UŽAS!

Crna Hronika -

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana V. N. koji se sumnjiči da je 19. februara pijan slao SMS poruke supruzi u kojima joj je upućivao pretnje da će ubiti nju i njenu porodicu.

Osim toga, V. N se sumnjiči i da je njoj i njenim prijateljima slao slike papagaja, njihovog zajedničkog kućnog ljubimca, kog je prethodno ubio.

- U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca saslušan je V.N. zbog sumnje da je dana 19.02.2024. godine izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je u alkoholisanom stanju, slao SMS poruke svojoj supruzi kojima joj je upućivao pretnje da će ubiti i nju i njenu porodicu, te je njoj i njenim prijateljima slao slike papagaja – njihovog zajedničkog kućnog ljubimca, kog je prethodno ubio - saopšteno je iz Trećeg osnovnog tužilaštva.

Osumnjičeni je prilikom saslušanja, kako se navodi, delimično priznao izvršenje krivičnog dela, a Treći osnovni sud u Beogradu mu je, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track